Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interactief webinar – Succesvol ondernemen

7 oktober 2022 | 09:00 - 12:00

Een webinar waarin je leert hoe jij als ondernemer ‘on top of things’ bent. Zodat jij niet meer telkens wordt ingehaald door de waan van de dag. Waarin je leert hoe jíj je bedrijf op koers houdt. Op koers naar jouw gewenste toekomst. En een webinar waarin je meteen aan de slag gaat!


Corona is nog niet voorbij of de energiecrisis dient zich alweer aan. Prijzen van grondstoffen rijzen de pan uit. Personeel is nauwelijks beschikbaar of is alweer vertrokken voordat je ze hebt ingewerkt. ‘Mijn god, het is niet meer bij te houden!’. In dit webinar leer je hoe je weer ‘in control’ komt.

Daar waar je in het verleden nog op intuïtie kon ondernemen, is dat nu niet meer voldoende. Je zult meer beslagen ten ijs moeten komen. Met een duidelijk plan, een strategie. Maar hoe ontwikkel je zo’n strategie? Zonder dat het een dik pak papier wordt. Je hebt een hanteerbaar plan nodig. Een plan dat je snel en duidelijk aan medewerkers en aan partners kunt uitleggen. Een plan dat je daarbij vooral niet teveel afleidt van je drukke dagelijkse werkzaamheden. Dat plan moet juist steun bieden om die werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te doen! In het interactieve webinar ‘Succesvol ondernemen’ leer je hiermee om te gaan, ga je meteen aan de slag, krijg je feedback, laten we zien hoe je zorgt dat je het plan ook daadwerkelijk gaat gebruiken en demonstreren we instrumenten die je hierbij helpen.

Voor meer informatie kun je terecht op de
webinar-pagina. Daar kun je je ook aanmelden voor dit webinar. Maar schiet op! Er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar…

In een groot deel van Limburg stellen gemeenten, o.a. via Keyport en ESZL vouchers ter beschikking. Vind je het webinar zó interessant dat je hier onder begeleiding verder mee aan de slag wilt? Dan maak je wellicht aanspraak op een subsidievoucher van € 1000! Gratis geld dat jij toch zeker niet laat liggen!?!

Business Roadmaps / Bizzdom

Jean-Paul Urlings
06 82009974

Gegevens

Datum:
7 oktober 2022
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://businessroadmaps.biz/landingpages/succesvol-ondernemen/

Organisator

Business Roadmaps