Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keyport Ondernemersontbijt Roermond – APT Extrusions B.V

21 april 2022 | 08:00 - 10:00

Keyport, de gemeente Roermond én Parkmanagement Midden-Limburg organiseren een ontbijtsessie voor ondernemers. Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Het thema is robotisering en digitalisering. Welke uitdagingen zijn er? En hoe spelen we daarop in?

Datum: 21 april 2022
Tijd: 8.00 – 10.00 uur

Deelname is gratis.

Aanmelden kan via Stephanie Voncken: Voncken@pm.lwv.nl

Locatie
apt Extrusions B.V
Industrieweg 8
6045 JG Roermond

Wat gaan we doen?

Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen over projecten en initiatieven waar u als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn die ochtend te gast bij apt Extrusions. Koffie, thee en broodjes staan klaar! 

Over apt Extrusions BV

De apt Group is een van de toonaangevende bedrijvengroepen in de Europese aluminiumindustrie. Met onze divisies apt Extrusions en apt Products ontwikkelen en produceren we technologisch geavanceerde geëxtrudeerde profielen en bewerkte aluminiumproducten, die we leveren aan bekende klanten in de bouw-, transport-, automobiel- en industriële sectoren. We maken ons portfolio toekomstbestendig en duurzaam door aanvullende verwerkingsstappen te ontwikkelen en uit te breiden en nieuwe technologie te integreren.

Over Keyport

Keyport is het regionale samenwerkingsverband van onderwijs, ondernemers en de gemeenten in Midden-Limburg en Cranendonck. We zijn gericht op het initiëren van concrete oplossingen voor de uitdagingen van ondernemers. Alvast kennismaken? Bekijk hier Keyport in 1,5 minuut.

Wat we doen aan de uitdagingen robotisering en digitalisering?

Gegevens

Datum:
21 april 2022
Tijd:
08:00 - 10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Roermond

Organisatoren

Keyport
Gemeente Roermond
Parkmanagement Midden-Limburg
APT Extrusions BV