Skip to main content


In 2016 ging het Keyport2020-project e-Fulfilment Hub van start. De afgelopen jaren werden diverse mooie resultaten geboekt, waarbij tijdens het eindejaarsseminar van e-Fulfilment Hub uitgebreid werd stilgestaan. Zo laat een recent marktonderzoek (eind 2018) onder 183 webshopeigenaren bijvoorbeeld zien dat 32% van de webshops de Keyport-regio ziet als dé hotspot voor pan-Europese fulfilment en dat al 46% overweegt e-fulfilment in onze regio uit te besteden! Maar naast deze mooie successen, zijn er nog véél meer kansen te benutten!

Download hier de eindejaarspresentatie 2018

Terugblik op successen
Kartrekker Bart Verlegh: “E-fulfilment werd twee jaar geleden nog vooral geassocieerd met transport en logistiek. Nu is dat veel breder en gaat het om het hele e-commerce proces. Van opslag en orderpicking tot verzenden en retourverwerking. Met name de ligging en bereikbaarheid van de Keyport regio – centraal in Europa met prima vlieg- en vervoersverbindingen – maar ook de service en de prijs-kwaliteit verhouding maken ons tot een aantrekkelijke uitbestedingspartner. Daar gaan we meer bekendheid aan geven”.

Het vervolg
Er ligt een strategisch kader en ook het toekomstperspectief voor e-Fulfilment Hub is helder.“We hebben gezien dat samenwerken loont. Niet alleen tussen ondernemers, maar ook met Gilde Opleidingen en Fontys Venlo”. Samen werken we aan de professionalisering van het vak en de medewerker van de toekomst. Daarnaast gaan we het business model voor de one-stop-shop verder uitwerken. Wordt vervolgd!”

Meer weten en bijblijven. Kijk op www.e-fulfilmenthub.nl