Skip to main content

Met KOERS – ‘ Krachtig Ondernemerschap En Resultaatgerichte Strategie’ – helpt Keyport ondernemers hun strategie aan te passen aan de veranderende omstandigheden, groei te realiseren én innovatief te blijven. Er zijn drie methodes. Roy van de Moosdijk en Jeroen de Boer kozen voor Business Roadmaps. Ze zijn enthousiast.

“Het was tijdens een ontbijtsessie van de gemeente Maasgouw bij Linssen Yachts. Daar presenteerde Renske Cox van Keyport een aantal ondernemersprojecten. Eén daarvan was KOERS en de Business Roadmaps methode van Jean-Paul Urlings. Dat sprak ons aan. Als marketing- communicatiebureau “de Boer van de Moosdijk” ontwikkelen wij eigen software. Voor een nieuw te ontwikkelen oplossing hebben we nu wel een plan, maar omdat we meer budget, meer investeerders en ook meer mensen nodig hebben, is het van belang om een stevig fundament naar de toekomst te leggen. Een helder verhaal wat je goed kunt overdragen.

De ambitie van de Boer van de Moosdijk is helder: “Wij zijn straks dé fullservice merkenbouwer in de regio, waar online en offline communicatie elkaar optimaal versterken.”

“Business Roadmaps helpt ondernemers om hun strategie overzichtelijk op een paar A4 weer te geven,” vertelt Jean-Paul Urlings. “Zodat jij weet hoe je je ambitie gaat bereiken en het voor iedereen duidelijk wordt waar je met je bedrijf naar toe wilt. Niet alleen handig voor jezelf dus. Ook voor medewerkers en partijen waarmee je samenwerkt.”

Business Roadmaps

(Bekijk hier de projectpagina)
Tijdens het traject heb je toegang tot een online platform en word je begeleid door een ervaren specialist. Die onderlinge interactie is inspirerend en leerzaam. Tijdens de maandelijks 1-op-1 bijeenkomst, ga je écht de diepte in. Zo kom je in drie heldere stappen tot een overzichtelijke strategie op een paar A4.

Roy en Jeroen zijn intussen een tijdje op weg met het Business Roadmaps traject. “Wat het heeft opgeleverd? We worden uitgedaagd om goed na te denken, focus te leggen en niet te varen op vanzelfsprekendheden. Wat wil je nu precies bereiken? Dat hebben we veel scherper, ook op papier.”

We zijn nu bezig met een proof of concept om het plan een ‘gezicht’ te geven. Tegelijkertijd zijn we  gestart met een MIT Haalbaarheidsonderzoek. Aan het eind van het jaar hopen we onze investeerders te kunnen enthousiasmeren.“

Blijf jij op Koers?

Maak gebruik van een bewezen effectief adviestraject tegen aantrekkelijke voorwaarden. Op basis van een intake kies jij het traject dat het beste past bij de uitdaging waar je bedrijf voor staat:

3 methodieken en trajecten

Meer informatie (en info over de eigen bijdrage) is te bekijken in het informatie document (pdf).

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Renske Cox

Jouw adviseur voor: