Skip to main content

Een 100% gesubsidieerd energie-bespaaradvies? 80 % besparing op professionele begeleiding als je er mee aan de slag wilt? Klopt! Voor de MKB ondernemer met een verbruik tot 50.000kWh en tot 25.000m³ gas, per bedrijfspand. Huur of koop, dat kan allebei. Super interessant dus. Zeker met die stijgende energieprijzen van dit moment! Check of je in aanmerking komt en wees er snel bij. Op = op!

Met de SVM subsidie kun je als MKB ondernemer een erkend energieadviseur inhuren voor een 100% gesubsidieerd energie-besparingsadvies op maat t.w.v. € 950,00. Na oplevering van het rapport weet je direct welke concrete energie-besparingskansen er voor jouw bedrijf liggen en hoeveel je met die maatregelen gaat besparen.

Kansen in beeld. En dan?
Inzicht in besparingskansen is één, maar hoe krijg je het allemaal uitgevoerd, hoe ontvang ik de subsidie en waar begin je? Ook daarvoor kun je een expert inschakelen die je daarbij helpt en begeleidt. Bang voor de kosten hoef je daarbij niet te zijn, want die begeleiding wordt voor maar liefst 80% gesubsidieerd vanuit de overheid!

Check binnen 30 seconden of jij in aanmerking komt

Om je dit aanbod te kunnen doen, werkt Keyport samen met een betrouwbare partner. Een erkend en gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 10 jaar maatwerk-bespaaronderzoeken uitvoert. Check binnen 30 seconden op https://energiekees.nl/ of jij voor deze subsidieregeling in aanmerking komt.

Wees er snel bij, want de vraag is groot

De Subsidieregeling loopt van 1 oktober 2021 tot en met 30 september 2022. De algemene verwachting is dat de vraag naar de regeling groot is. Op = op, dus wacht niet te lang en profiteer van deze tijdelijke regeling.

Waarom deze regeling?

De Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) is door de overheid in het leven geroepen. Bedoeld om MKB ondernemers te helpen hun onderneming te verduurzamen. En direct en structureel kosten te besparen. Voor de overheid is het een extra middel om de doelen in het klimaatakkoord te behalen.