Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

18 januari | Workshop: Succesvol Duurzaam Ondernemen

18 januari 2023 | 15:45 - 19:00

Resultaatgerichte workshop met succesvoorbeelden en stappenplan

Geannuleerd! Wij nemen contact op met de inschrijvers.

Wat kan duurzaam ondernemen voor jou betekenen? Hoe kun jij hier succesvol zelf mee aan de slag? Kom 18 januari naar Solarge en zet de eerste stap. We starten met een inspirerend succesverhaal van een lokale Keyport ondernemer die duurzaamheid centraal stelt in zijn snel groeiende bedrijf. Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een stappenplan voor jouw onderneming. Afsluitend neemt Solarge je mee in een rondleiding langs inspirerend en duurzaam ondernemen.

Solarge is producent van circulaire lichtgewicht zonnepanelen.
“Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde van ons bedrijf. Het is datgene waarmee we ons willen en kunnen onderscheiden”

  • De workshop is geannuleerd.

Workshopbegeleider Mirjam van Laarhoven neemt je mee door een inspirerend en praktijkgericht programma. We starten met het succesvolle verhaal van Moonen Packaging, voorloper en trendsetter in duurzaam ondernemen. Daarna ga je zelf aan de slag via een beproefde methodiek. Aan het eind van de middag is jouw stappenplan klaar.

“Het is een leuk, inspirerend en praktisch programma,” aldus workshopbegeleider Mirjam van Laarhoven. “We starten met een praktijkverhaal. Daarna volgt een toelichting op de methodiek en ga je zelf aan de slag. Aan het eind van de middag is jouw stappenplan klaar.”

Echt aan de slag met duurzaamheid!

Je maakt een plan dat bij jou en jouw organisatie past. Duurzaamheid is natuurlijk veel meer dan zonnepanelen en plastic soup. Duurzaam ondernemen is een kwestie van beginnen en je gezond boerenverstand gebruiken. Dat kan ook met afvalscheiding of elektrisch rijden, het is maar net wat voor jouw bedrijf haalbaar en kansrijk is. Dat wordt je eerste stap, want als je eerst het laaghangend fruit plukt, dan boek je snel resultaat en krijg je anderen ook enthousiast. Daar gaan we het die middag over hebben. En over hoe je je medewerkers betrekt.
Dat kan met het inrichten van een ambassadeursteam of tijdens collectieve inspiratie- en activatiesessie.
Want een duurzame verandering, die creëer je van binnenuit, samen met je mensen!”

De workshop vindt plaats bij Solarge aan de Marconilaan in Weert. Volg de aanrijroute in de bijlage (klik hier) om ons kantoor aan de Noordzijde te bereiken. Bij binnenkomst neem je direct rechts de trap. We ontvangen we graag in de Solar Lounge op de eerste verdieping.

Inschrijven – gesloten ivm annulering
Wij nemen contact op met de inschrijvers.

Gegevens

Datum:
18 januari 2023
Tijd:
15:45 - 19:00
Evenement Categorieën:
,