Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Brightlands Smart Services Campus

7 december 2022 | 10:00 - 15:00

Wil jij weten hoe kunstmatige intelligentie jouw dagelijks leven makkelijker kan maken? Of ben je nieuwsgierig naar de nieuwste digitale technologieën en virtuele werelden? Kom dan naar de open dag (voor ondernemers) van de Brightlands Smart Services campus op 7 december 2022!

Ontdek de kracht van digitalisering
Kom naar de Open Dagen op 7 en 8 december 2022 en maak kennis met diverse activiteiten en ontwikkelingen. Speciaal voor inwoners en ondernemers maken we dit inzichtelijk. Je bent van harte uitgenodigd!  

Tijdens een aantrekkelijk festivalprogramma inspireren wij je graag:  
De campus is doorlopend geopend. Aan de hand van een festivalsetting maak je kennis met de campus en haar bewoners. Ontdek smart data en de AI-wereld aan de hand van robots, Dall•E2, documentaires en meer. Neem zeker ook een kijkje in de SpaceBuzz voor een nieuw perspectief op onze planeet. Astronaut André Kuipers, medeoprichter en ambassadeur van SpaceBuzz zegt er dit over: “Vanuit de ruimte zag ik hoe schitterend mooi en bijzonder de aarde is. Wij mensen zijn allemaal astronaut van een ruimteschip dat ‘aarde’ heet. Daar moeten we ongelooflijk zuinig op zijn!”

info open dag

Organisator

Brightlands Smart Services Campus