Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Masterclass navigeren in de zee van digitalisering

30 juni 2022 | 18:00 - 21:00

Een initiatief van Deeltijd ICT & Techniek Zuyd Professional Roermond i.s.m. Gilde Opleidingen én Keyport

Dagelijks wordt je organisatie overspoeld met golven van mogelijkheden aan technologische vernieuwingen. Denk aan Artificial Intelligence, Blockchain, Internet of Things etc. Al deze ontwikkelingen worden vaak samen gebracht onder de naam Smart Industrie ofwel Industrie 4.0. Verwijzend naar de 4de industriële revolutie (in alle sectoren).

De vraag is hoe jij als ondernemer navigeert in deze zee van mogelijkheden. Wat moet je ermee? Met welke ontwikkeling kun je het beste starten in je eigen context? Lig je nog op koers? Of heb je het gevoel dat je aan het afdrijven bent? Tijdens deze Masterclass krijg je inzichten in de manieren om de koers te bepalen.

Wanneer: Donderdag 30 Juni 2022
Tijd: Avond programma 18:00 – 21:00 uur
Locatie: Gilde Opleidingen • Kasteel Hillenraedtstraat 1, 6043 HA Roermond, Nederland

Programma onderdelen

 1. Inspiratie en kennis: Wat houdt deze digitale transformatie in, welke technologische vernieuwingen zijn er en hoe kun je samenhang hierin aanbrengen?
 2. Trends zijn leuk en leiden tot verwachtingen. Meedoen is het credo. Maar waarom zou je het (moeten) willen?
 3. Een urgentiebesef leeft, maar waar start je? Waar kan ik morgen mee aan de slag?
 4. Je koers bepalen door te navigeren.

Er is geen voorkennis vereist. Deze masterclass is voor iedereen toegankelijk (van MKB, overheid, dienstverlening tot industrie organisaties en maakindustrie).

Key Sprekers

Dhr. Maurice Jilderda MBA • Expert Digitale transformatie met focus op Smart industrie, Perfact.
Jilderda helpt bedrijven om meer rendement uit de fabriek te halen. Laat Maurice een paar vragen stellen en de installaties zien en hij weet precies wat nodig is om te verbeteren. Zowel door het toepassen van traditionele strategieën als ook van de nieuwste technologieën.

Na de studie werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Zuyd in 1997 heeft. Maurice veel ervaring opgedaan in tal van verschillende rollen binnen maintenance, operations en engineering. In die periode groeide de interesse voor de ‘softere’ thema’s naast de techniek, zoals verandermanagement en de bedrijfskundige aspecten. Dat leidde tot het afstuderen In 2007 in Master of Business Administration aan de Maastricht University en in 2010 het behalen van de Black Belt graad in Lean 6 Sigma. Laatste jaren is focus verschoven richting industrie 4.0 en digitalisering en heeft daarin veel ervaring opgedaan met toegepaste data science.

Dhr. Dominique Nijssen MA • Onderzoeker en docent met focus op digitale transformatie, Zuyd Hogeschool.
Dominique Nijssen (MA) is gespecialiseerd in de manier waarop nieuwe technologieën worden ingezet in de maatschappij en in organisaties.

Als onderzoeker richt hij zich op de mogelijkheden en implicaties van de ‘vierde industriële revolutie’ (4IR). Het doel hiervan is om ondernemers beter in staat te stellen de kansen van deze revolutie te benutten. Deze revolutie suggereert urgentie om de economie toekomstbestendig en organisaties wendbaar te maken: steevast horen we over onvermijdelijke technologische ontwikkelingen, over treinen die niet te stoppen zijn en over boten die niet gemist mogen worden. Het is echter niet duidelijk welke ontwikkelingen en verwachtingen feitelijk in het geding zijn – en wat een verstandige strategie zou zijn.

Doel
Inzicht krijgen en geïnspireerd raken over (on)mogelijkheden van de digitale transformatie.

Leerdoelen

 • Inzicht en kennis in digitale transformatie
 • Samenhang in de ontwikkelingen en thema’s
 • Inzicht in verwachtingen versus realiteit van ontwikkelingen
 • Faciliteren bij het bepalen van een koers

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in. (Velden met *= verplicht).

  Naam*

  Bedrijf*

  Email*

  Telefoon*

  Opmerkingen

  Gegevens

  Datum:
  30 juni 2022
  Tijd:
  18:00 - 21:00
  Evenement Categorie:

  Organisator

  Keyport