Skip to main content

De eerste masterclass is een feit!

Laat je op 30 juni bijspijkeren!

Wat weet jij van de mogelijkheden in Artificial Intelligence, Blockchain, Internet of Things voor jouw bedrijf? Hoe navigeer jij in deze zee van technologische mogelijkheden? Met welke ontwikkeling kun je het beste starten? Doe mee aan deze gratis Masterclass en bepaal de koers voor jouw bedrijf!

 • 30 juni van 18.00 – 21.00 uur.
 • Gratis! Aanmelden kan via het inschrijfformulier onderin deze pagina.
 • Een initiatief van Deeltijd ICT & Techniek Zuyd Professional Roermond ism Gilde Opleidingen én Keyport

Programma onderdelen

 1. Wat houdt de digitale transformatie in, welke technologische vernieuwingen zijn er en hoe kun je samenhang hierin aanbrengen?
 2. Trends zijn leuk en leiden tot verwachtingen. Meedoen is het credo. Maar waarom zou je het (moeten) willen?
 3. Het urgentiebesef is er, maar waar start je? Waar kan ik morgen mee aan de slag?
 4. Je koers bepalen door te navigeren.

Deze masterclass is voor iedereen toegankelijk (van MKB, overheid, dienstverlening tot industrie organisaties en maakindustrie). Er is geen voorkennis nodig.

Key Sprekers

Dhr. Maurice Jilderda MBA • Expert Digitale transformatie met focus op Smart industrie, Perfact.
Jilderda helpt bedrijven om meer rendement uit de fabriek te halen. Laat Maurice een paar vragen stellen en de installaties zien en hij weet precies wat nodig is om te verbeteren. Zowel door het toepassen van traditionele strategieën als ook van de nieuwste technologieën.

Na de studie werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Zuyd in 1997 heeft. Maurice veel ervaring opgedaan in tal van verschillende rollen binnen maintenance, operations en engineering. In die periode groeide de interesse voor de ‘softere’ thema’s naast de techniek, zoals verandermanagement en de bedrijfskundige aspecten. Dat leidde tot het afstuderen In 2007 in Master of Business Administration aan de Maastricht University en in 2010 het behalen van de Black Belt graad in Lean 6 Sigma. Laatste jaren is focus verschoven richting industrie 4.0 en digitalisering en heeft daarin veel ervaring opgedaan met toegepaste data science.

Dhr. Dominique Nijssen MA • Onderzoeker en docent met focus op digitale transformatie, Zuyd Hogeschool.
Dominique Nijssen (MA) is gespecialiseerd in de manier waarop nieuwe technologieën worden ingezet in de maatschappij en in organisaties.

Als onderzoeker richt hij zich op de mogelijkheden en implicaties van de ‘vierde industriële revolutie’ (4IR). Het doel hiervan is om ondernemers beter in staat te stellen de kansen van deze revolutie te benutten. Deze revolutie suggereert urgentie om de economie toekomstbestendig en organisaties wendbaar te maken: steevast horen we over onvermijdelijke technologische ontwikkelingen, over treinen die niet te stoppen zijn en over boten die niet gemist mogen worden. Het is echter niet duidelijk welke ontwikkelingen en verwachtingen feitelijk in het geding zijn – en wat een verstandige strategie zou zijn.

Doel
Inzicht krijgen en geïnspireerd raken over (on)mogelijkheden van de digitale transformatie.

Leerdoelen

 • Inzicht en kennis in digitale transformatie
 • Samenhang in de ontwikkelingen en thema’s
 • Inzicht in verwachtingen versus realiteit van ontwikkelingen
 • Faciliteren bij het bepalen van een koers

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in. (Velden met *= verplicht).

  Naam*

  Bedrijf*

  Email*

  Telefoon*

  Opmerkingen

  Deze masterclass wordt georganiseerd door o.a. Zuyd Professional Roermond. Meer weten over deze nieuwe HBO scholing, speciaal voor ondernemers en werkenden in de Keyport regio?
  Lees dan het artikel: Zuyd Hogeschool start met onderwijs in Roermond voor werkenden