Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Robotic Companies Event

16 juni 2021 | 14:00 - 17:00

€54,45

Wij nodigen u uit voor het Robotic Companies Event, dat zal plaatsvinden op woensdag 16 juni a.s.

Field Lab Robotics is hét onafhankelijke kenniscentrum voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden op het gebied van robotica. Het is onze ambitie om beslissers van ondernemingen in maakindustrie, logistiek, agri en zorg bewust te maken van de kansen die robotica biedt. Niet alleen kansen voor de toekomst, maar ook hier en nu. Om die ambitie te kunnen waarmaken wil Field Lab Robotics de verbindende schakel zijn.

Belangrijke basis vormen bedrijven die actief zijn op het gebied van robots, agv’s, cobots, grippers, system integration, big data, XR, AI, etc…. Robotisering in de breedste zin des woords.

Op 16 juni maken we een start met het verbinden van deze bedrijven met elkaar en met Field Lab Robotics. Dit vanuit de overtuiging dat een sterk robotica cluster geweldige kansen biedt voor iedereen. Field Lab kan een platform zijn waar het robotica cluster zich kan presenteren op basis van content. Bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen krijgen een totaalbeeld van wat de regio kan bieden. Dat geldt ook voor de onderwijsinstellingen. De verbinding is dan snel gemaakt.

Programma (14.00-17.00 uur)

Saskia van der Laak, directeur, is uw moderator voor deze middag. Zij presenteert het Field Lab Robotics en de demo opstelling. Dat doet ze samen met Michael Vermeer, founder van het Field Lab en directeur van Robomotive.

Rico Möckel, assistent professor aan de Faculteit Data Science & Knowledge engineering van de Universiteit van Maastricht, geeft ons een inkijkje in het actuele wetenschappelijke onderzoek dat er aan deze faculteit wordt uitgevoerd en op welke manieren bedrijven kunnen participeren.

Paul Cremers, directeur van Appart te Roermond, vertelt over de kansen en mogelijkheden die samenwerken in een robotica cluster biedt vanuit communicatie en marketing perspectief.

Daarna brainstormen we over een sterk regionaal robotica cluster, over uw ideeën, wensen, behoeften en verwachtingen en hoe dat samen concreet te maken.

We sluiten af met een netwerkborrel.

Investering
U betaalt € 45,00 excl. 21% BTW per persoon (€ 54,45 incl. BTW). Bent u lid van onze community, dan is deelname gratis.

Vanwege COVID-19 hanteren we een maximum van 25 deelnemers.

Datum en tijd

wo 16 juni 2021
14:00 – 17:00 CEST

Locatie
Marie Curieweg 16
16 Marie Curieweg
6045 GH Roermond

Gegevens

Datum:
16 juni 2021
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€54,45
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Field Lab Robotics