Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maasbrachter Havendagen

24 juni 2022 - 26 juni 2022

Het grootste evenement van Maasgouw

De Maasbrachter Havendagen zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste evenement van de gemeente Maasgouw, met bezoekersaantallen tot circa 20.000 mensen. In 2022 worden de Maasbrachter Havendagen gehouden op 24, 25 en 26 juni en dit is een speciale editie. Het is namelijk de 40e keer dat de Havendagen worden georganiseerd. Tijd om er een feest van te maken.

Wil je als eerste weten wat het zinderende programma wordt voor 2022, houdt dan deze website in de gaten: www.maasbrachterhavendagen.nl

Wil je ook een bijdrage leveren aan dit mooie evenement, kijk dan vooral even bij de sponsormogelijkheden op de bovenstaande website.

Voor het eerst zijn op de havendagen ook Maasgouwse bedrijven en verschillende opleidingen aanwezig. Om scholieren en andere werkzoekenden bekend te maken met de veelzijdigheid en de carrierekansen in de scheepsbouw en binnenvaart. Zo zal Vista college tijdens de Havendagen hun opleiding Maritieme Techniek (in oprichting) voor het eerst presenteren.

De Havendagen starten op vrijdag met de Sireneborrel XXL, georganiseerd door Maasgouw Ondernemers. Spreker tijdens dit event is Reinier van de Berg.

Gegevens

Begin:
24 juni 2022
Einde:
26 juni 2022
Evenement Categorieën:
,