Skip to main content

Projecten archief

Bekijk hier alle gearchiveerde projecten. Een overzicht van actuele projecten vind je hier.

Indusym

Een vorm van een circulaire economie waarbij de reststroom van één bedrijf de grondstof van een ander bedrijf wordt.

Medishell

Het ontwikkelen van een slim pillendoosje. Dit geeft de patiënt meer zelfstandigheid én het ontzorgt mantelzorgers of verlaagt de werkdruk bij verzorgers.

Ondernemerschapsroute

Het ontwikkelen van een doorlopende leerroute met het vmbo, mbo en bedrijfsleven voor een betere instroom van de regionale arbeidsmarkt.

Recycling drankenkartons

Het recyclen van drankenkartons in de Keyportregio ipv in het buitenland. Kostenbesparend, beter voor het milieu + een bijdrage aan de regionale economie.

Limburg Magnet

Het project Limburg Magnet heeft als doel het binden, boeien en gericht benutten van jong talent voor de Limburgse arbeidsmarkt.

Onderwijsinfrastructuur Techniekketen Keyport en N-Limburg

Doel: het verhogen van de instroom binnen het technisch onderwijs in de regio Keyport en Noord-Limburg, gericht op het in stand houden van technisch onderwijs in de regio.

Evolva – Werkplekleren 3.0

Het verbeteren van de kennisproductiviteit in de zorg.

Intermodale vervoersoplossing voor reststoffen

Het project behelst de ontwikkeling en introductie van een nieuw type ISO container, geschikt voor transport van reststromen.

GreenBrains voucherregeling Keyport 2020

GreenBrains ondersteunt in de Regio Keyport 2020 innovaties op het gebied van agro en food en aanverwante bedrijvigheid.

Lioti

Het LioTi Project heeft als doel om een dekkende Internet of Things infrastructuur te realiseren voor de gehele provincie Limburg. Keyport 2020 is de eerste regio waar de infrastructuur wordt uitgerold.

Celci Milk Buddy

Celci Milk Buddy (de zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen) verder te ontwikkelen en in de markt te zetten met kennis uit de Keyport-regio.

VMBO On Stage

VMBO scholieren maken kennis met bedrijven uit de regio.