"Hoe begin je een eigen onderneming en vooral: hoe genereer je een stabiele omzet als startup?"

ZomerOndernemer – The Winter Edition
Gaat van start op 13 dec 2022.

ZomerOndernemer The Winter Edition gaat van start!

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in de Keyport regio? Wil jij kijken of het ondernemerschap iets voor jou is? Dan is dit jouw kans! Exclusief voor alle jongeren uit de gemeentes Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert en Cranendonck.

Wat bieden wij jou?

 • Maximaal 200,-startkapitaal
 • Begeleiding door gecertificeerde ondernemerscoaches met +10 jaarervaring
 • Directe kans om je netwerk te vergroten
 • GratisE-learning
 • Bedrijfsbezoeken en workshops van interessante ondernemers en gastsprekers
 • Persoonlijke1-op-1 begeleiding

Maar vooral: een volledige gratis deelname. 

Wat ga je doen?

Het project bestaat uit drie onderdelen: De StartUp evenings, een aantal ondernemersavonden en een feestelijke Kick-out. In totaal zijn dit ongeveer 7 avonden waarin jij alles krijgt wat je nodig hebt voor het opzetten van jouw eigen onderneming. Het traject volg je samen met 20 andere jongeren uit de regio die dezelfde ambities en dromen hebben als jij. Samen leer je van elkaar en bouw je jouw eerste ondernemersnetwerk op.

StartUp evenings

De twee StartUp avonden staan in het teken van kennismaken en het concretiseren van je bedrijfsidee. Je gaat trainingen krijgen van ervaren ondernemerscoaches die jou de belangrijkste tools en vaardigheden meegeven voor je eigen onderneming. Denk hierbij aan out-of the-box denken, denken in oplossingen, een plan B hebben en uit je comfortzone stappen. Tijdens deze twee avonden is het niet stil zitten en alleen maar luisteren want ondernemen is doen! Je gaat actief bezig en gaat veel mensen ontmoeten. Aan het eind van deze twee avonden zal je merken dat je met de groep al een hechte band vormt en megastappen hebt gezet richting je eigen bedrijf.

Ondernemersavonden

Tijdens de ondernemersavonden ga je onder begeleiding van ons, gastsprekers en bestaande ondernemers leren hoe jij een winstgevend bedrijf opstart. Je krijgt per dag professionele coaching in een onderdeel dat je dient te beheersen om een succesvol bedrijf op te starten. Dit kan natuurlijk lastig zijn en je gaat ongetwijfeld tegen dingen aanlopen. Wij staan altijd voor je klaar voor al je vragen en begeleiden jou waar het nodig is. Het traject wordt afgesloten met een feestelijke ondernemersmarkt. Dit is voor jou de ideale kans om je net gestarte onderneming zichtbaar te maken in de regio Keyport! Onder andere ondernemers, wethouders en pers uit de regio zijn aanwezig.

Meld je aan!

Na dit traject heb jij direct een vliegende start gemaakt als startende ondernemer. Grijp deze unieke kans en klik hier om je aan te melden. ZomerOndernemer Keyport staat open voor alle jongeren van 15 tot 25 jaar die wonen of studeren in de gemeente Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert, of Cranendonck .

Belangrijke data 2022/2023

 • ZomerOndernemer regio Keyport The Winter Edition gaat 13 december van start.
  Inschrijven is nu al mogelijk.
 • StartUp evenings
  Medio maart 2023.
  Meer informatie volgt!

Handige links

Contact

Peter Filius, BCOM
Regiocoördinator & Trainer

ZomerOndernemer


M. 06-553 33 642
E. peter@stichtingtne.nl


Contact

Rob Reyners
Regiocoördinator & trainer

ZomerOndernemer


M. 06-132 44 181
E. robreyners@gmail.com


Succesverhalen

ETF Machinefabriek, op koers naar de toekomst met RGO
ETF Machinefabriek, op koers naar de toekomst met RGO
RGO is een gedegen methode die je als MKB-ondernemer helpt bij groei en de bijbehorende transitie van een klein naar groter MKB-bedrijf. RGO komt tot de kern.
Ondernemerschap [v]
De kracht van het MakeTech Platform
De kracht van het MakeTech Platform
De kracht van het platform is dat je vanuit de inhoud contact hebt met elkaar.
Ondernemerschap [v]
In Weert is plek voor iedereen
In Weert is plek voor iedereen
“Weert is er voor alle ondernemers”, aldus Martijn van den Heuvel, wethouder economische zaken en werkgelegenheid. Gelijk heeft hij, want focussen op één branche is niet nodig. Wendy van Eijk, wethouder ruimtelijke ordening, vult aan: “We willen ons in de breedte blijven ontwikkelen, niet focussen op één branche. Zo zorgen we voor een evenwichtige verdeling in bijvoorbeeld werkgelegenheid en het gebruik van ruimte.”
Ondernemerschap [v]
Thijs Logistiek: “Wij weten hoe netwerken werken”
Thijs Logistiek: “Wij weten hoe netwerken werken”
De 60 blauwe trucks en busjes van Thijs Logistiek zijn een bekend gezicht op de Limburgse wegen. Het bedrijf koppelt jarenlange ervaring aan een drive om te blijven ontwikkelen. Precies zoals directeur Marius Verschuuren het graag ziet.
Ondernemerschap [v]
Hotspot in e-Fulfilment
Hotspot in e-Fulfilment
Het is een van de succesverhalen van Keyport: de opzet van e-Fulfilment Hub. In slechts drie jaar is de regio als logistieke hotspot stevig op de kaart gezet en uitgegroeid tot een merk. Gé Moonen, directeur Moonen Packaging, Bart Verlegh, directeur Bluehub, Marius Verschuuren, directeur Thijs Logistiek en Ramon Camp, directeur van HC Group koersen samen af op een mooie toekomst.
Ondernemerschap [v]

Gerelateerd nieuws

Circulair en duurzaamOndernemerschap
9 januari 2023

Energieloket MKB; eerste hulp voor ondernemers

De hoge energieprijzen leiden ook voor ondernemers tot extra hoge maandelijkse energiekosten. Kosten die kunnen oplopen tot 30% en hoger van de totale kosten. Daarnaast brengt de Wet Milieubeheer resp.…
Ondernemerschap
5 januari 2023

Beachclub Degreez wederom uitgeroepen tot beste eventlocatie van Nederland!

Beachclub Degreez (al enkele jaren de eventlocatie voor Keyport symposia) is voor de vierde keer op rij de beste eventlocatie van Nederland met een gemiddelde waardering van een 9.5! Jaarlijks…
OndernemerschapOpleiden en personeel
20 december 2022

Tour de Keyport met Broekhin College

Donderdag 17 november vond de eerste “Tour de Keyport” plaats. 150 leerlingen van 4 HAVO en VWO van Broekhin College Roermond bezochten een aantal bedrijven in de regio. Een succesvol…
Circulair en duurzaamOndernemerschap
20 december 2022

Ministerie, provincie, waterschap en LLTB bezoeken innovatieve Keyport agrariërs.

De agrarische sector heeft het zwaar. Regelgeving neemt toe en het aantal bedrijven neemt af. Keyport en Crossroads hebben de handen ineen geslagen, wat heeft geleid tot de start van…

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw adviseur voor: