"De Milk Buddy is een zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen."

Celci Milk Buddy

Het project Milk buddy is gepresenteerd tijdens de vorige ronde van de Limburgse Versnellingstafels en is nu toe aan de volgende fase. De Milk Buddy is een zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen. Verschillende Keyport ondernemers hebben bij de Limburgse Versnellingstafels een bijdrage geleverd aan dit project en gezamenlijk gaan zij nu onderzoeken of er een business case gebouwd kan worden rondom deze innovatieve babymelkfles. Doelstellingen van dit project zijn:

  1. Een succesvolle marktintroductie te bewerkstelligen (marketing propositie)
  2. De juiste route te bepalen voor marktintroductie en benadering van mogelijke kanaal en samenwerkingspartners
  3. Een opstap te maken naar een succesvolle onderneming middels een zorgvuldig uitgewerkt businessplan
  4. Financiers aan te trekken voor verdere ontwikkeling van meerdere producten gebaseerd op dezelfde basistechnologie (generatie)
  5. Patent onderzoek en vastlegging

Partners, voor ontwikkeling -en prototyping onderzoek, marktonderzoek, marketing ontwikkeling en eventueel producenten zullen uit de Keyport regio komen, waardoor dit initiatief zal bijdragen niet alleen aan de ontwikkeling van een nieuwe onderneming, maar ook aan de groei van regionale partners qua werkgelegenheid en inkomsten. Hiernaast zal de innovatieve techniek die ten grondslag ligt aan het verwarmen van dit product nader onderzocht worden op meerdere toepassingen. Hiervoor kan een samenwerking met lokale onderwijs- en onderzoeksinstellingen gezocht worden.

Succesverhalen

Internet of Things
Internet of Things
Door scholieren kennis te laten maken met IoT, raken ze enthousiast voor een technische opleiding.
Innovatie en digitaliseren [v]
Een lerend leven
Een lerend leven
Je wilt als ondernemer je proces vernieuwen, waar begin je?
Innovatie en digitaliseren [v]
ETF staat sterk in de markt door innovatie, flexibiliteit en creativiteit
ETF staat sterk in de markt door innovatie, flexibiliteit en creativiteit
Door het netwerk van Keyport worden de lijntjes korter. Ineens blijkt dat die ene leverancier op slechts een steenworp afstand van je eigen bedrijf zit.
Innovatie en digitaliseren [v]
Admesy: koploper in Keyport
Admesy: koploper in Keyport
We kunnen niet meer zonder smartphone. Belangrijke feature hiervan is het scherm. We vinden het heel normaal dat alle foto’s bij iedereen er hetzelfde uitzien. Even scherp, dezelfde keuren, dezelfde licht/donker -verhoudingen. Wie daarvoor verantwoordelijk is? Admesy in Ittervoort. Zij maken de meetapparatuur voor het kalibreren van de kleuren die onder andere Samsung gebruikt bij de productie van smartphones en andere elektronica. Een niche, maar wel eentje die het bedrijf een ijzersterke marktpositie geeft. We praten met Steven Goetstouwers, CEO.
Innovatie en digitaliseren [v]

Gerelateerd nieuws

Innovatie en digitaliseren
30 november 2022

SUMO Robot challenge voor primair en voortgezet onderwijs

Het technasium ROER College Schöndeln organiseert in samenwerking met FieldLab Robotics de LEGO® Sumo Robot Challenge voor het primair onderwijs. Aanmelden kan nog! Ook dit jaar doen er weer rond…
Innovatie en digitaliserenOpleiden en personeel
30 november 2022

Spacebus van Andre Kuipers bij Sparktechlab Weert

Leerlingen van verschillende groepen 7 uit Weert en Nederweert maakten op 17 en 18 november een ruimtereis in de Spacebuzz. Dit vijftien meter lange raketvoertuig stond bij het Sparktechlab in…
Innovatie en digitaliseren
15 november 2022

Inspiratietour Brightlands Campus Smart Services

”Wie er op 2 november niet bij was, die heeft echt iets gemist!” Beleidsadviseur Bas Schinck van de gemeente Leudal is enthousiast. “Ik vond de Keyport Inspiratietour naar de Brightlands…
Innovatie en digitaliseren
15 november 2022

Meld je aan voor BL.INC!

Innovatie in gezonde, veilige voeding, future farming of bio circular economy Heb je een idee? Of wil je innoveren? Meld je aan voor BL.INC! | shiftLimburg BL.INC is de incubator…

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw adviseur voor: