"De Milk Buddy is een zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen."

Celci Milk Buddy

Het project Milk buddy is gepresenteerd tijdens de vorige ronde van de Limburgse Versnellingstafels en is nu toe aan de volgende fase. De Milk Buddy is een zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen. Verschillende Keyport ondernemers hebben bij de Limburgse Versnellingstafels een bijdrage geleverd aan dit project en gezamenlijk gaan zij nu onderzoeken of er een business case gebouwd kan worden rondom deze innovatieve babymelkfles. Doelstellingen van dit project zijn:

  1. Een succesvolle marktintroductie te bewerkstelligen (marketing propositie)
  2. De juiste route te bepalen voor marktintroductie en benadering van mogelijke kanaal en samenwerkingspartners
  3. Een opstap te maken naar een succesvolle onderneming middels een zorgvuldig uitgewerkt businessplan
  4. Financiers aan te trekken voor verdere ontwikkeling van meerdere producten gebaseerd op dezelfde basistechnologie (generatie)
  5. Patent onderzoek en vastlegging

Partners, voor ontwikkeling -en prototyping onderzoek, marktonderzoek, marketing ontwikkeling en eventueel producenten zullen uit de Keyport regio komen, waardoor dit initiatief zal bijdragen niet alleen aan de ontwikkeling van een nieuwe onderneming, maar ook aan de groei van regionale partners qua werkgelegenheid en inkomsten. Hiernaast zal de innovatieve techniek die ten grondslag ligt aan het verwarmen van dit product nader onderzocht worden op meerdere toepassingen. Hiervoor kan een samenwerking met lokale onderwijs- en onderzoeksinstellingen gezocht worden.

Succesverhalen

Internet of Things
Internet of Things
Door scholieren kennis te laten maken met IoT, raken ze enthousiast voor een technische opleiding.
Innovatie en digitaliseren [v]
Een lerend leven
Een lerend leven
Je wilt als ondernemer je proces vernieuwen, waar begin je?
Innovatie en digitaliseren [v]
ETF staat sterk in de markt door innovatie, flexibiliteit en creativiteit
ETF staat sterk in de markt door innovatie, flexibiliteit en creativiteit
Door het netwerk van Keyport worden de lijntjes korter. Ineens blijkt dat die ene leverancier op slechts een steenworp afstand van je eigen bedrijf zit.
Innovatie en digitaliseren [v]
Admesy: koploper in Keyport
Admesy: koploper in Keyport
We kunnen niet meer zonder smartphone. Belangrijke feature hiervan is het scherm. We vinden het heel normaal dat alle foto’s bij iedereen er hetzelfde uitzien. Even scherp, dezelfde keuren, dezelfde licht/donker -verhoudingen. Wie daarvoor verantwoordelijk is? Admesy in Ittervoort. Zij maken de meetapparatuur voor het kalibreren van de kleuren die onder andere Samsung gebruikt bij de productie van smartphones en andere elektronica. Een niche, maar wel eentje die het bedrijf een ijzersterke marktpositie geeft. We praten met Steven Goetstouwers, CEO.
Innovatie en digitaliseren [v]

Gerelateerd nieuws

Innovatie en digitaliserenOpleiden en personeel
13 maart 2023

Roer college Schöndeln arena van worstelende robots

Op woensdag 8 maart was de aula van het Roer college Schöndeln een arena van worstelende robots. Tweede klas leerlingen van het college en leerlingen van basisschool De Steenen Brug…
Innovatie en digitaliserenOpleiden en personeel
13 maart 2023

Finale van de European Future Tech Challenge bij het Roer College in Roermond

Op donderdag 2 februari heeft de finale van de European Future Tech Challenge plaatsgevonden bij het Roer College in Roermond. Binnen drie verschillende categorieën (Linssen Yachts, Laurentius Ziekenhuis en Business…
Circulair en duurzaamInnovatie en digitaliserenOndernemerschapOpleiden en personeel
17 februari 2023

Nog geen Regio Deal voor Midden-Limburg

Toch schouders onder speerpunten regio Het kabinet heeft Midden-Limburg laten weten dat er op dit moment nog geen Regio Deal voor Midden-Limburg komt. De komende week ontvangt Samenwerking Midden-Limburg een…
Innovatie en digitaliseren
31 januari 2023

Keyport verbindt leerlingen en ondernemers in technische uitdagingen

Met de European Future Tech Challenge maken we ondernemers in de Keyportregio bewust van de kansen die toekomstige technologieën bieden, om ze vervolgens te vertalen naar concrete business cases. Aan…

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw adviseur voor: