"De Milk Buddy is een zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen."

Celci Milk Buddy

Het project Milk buddy is gepresenteerd tijdens de vorige ronde van de Limburgse Versnellingstafels en is nu toe aan de volgende fase. De Milk Buddy is een zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen. Verschillende Keyport ondernemers hebben bij de Limburgse Versnellingstafels een bijdrage geleverd aan dit project en gezamenlijk gaan zij nu onderzoeken of er een business case gebouwd kan worden rondom deze innovatieve babymelkfles. Doelstellingen van dit project zijn:

  1. Een succesvolle marktintroductie te bewerkstelligen (marketing propositie)
  2. De juiste route te bepalen voor marktintroductie en benadering van mogelijke kanaal en samenwerkingspartners
  3. Een opstap te maken naar een succesvolle onderneming middels een zorgvuldig uitgewerkt businessplan
  4. Financiers aan te trekken voor verdere ontwikkeling van meerdere producten gebaseerd op dezelfde basistechnologie (generatie)
  5. Patent onderzoek en vastlegging

Partners, voor ontwikkeling -en prototyping onderzoek, marktonderzoek, marketing ontwikkeling en eventueel producenten zullen uit de Keyport regio komen, waardoor dit initiatief zal bijdragen niet alleen aan de ontwikkeling van een nieuwe onderneming, maar ook aan de groei van regionale partners qua werkgelegenheid en inkomsten. Hiernaast zal de innovatieve techniek die ten grondslag ligt aan het verwarmen van dit product nader onderzocht worden op meerdere toepassingen. Hiervoor kan een samenwerking met lokale onderwijs- en onderzoeksinstellingen gezocht worden.

Succesverhalen

Internet of Things
Internet of Things
Door scholieren kennis te laten maken met IoT, raken ze enthousiast voor een technische opleiding.
Innovatie en digitaliseren [v]
Een lerend leven
Een lerend leven
Je wilt als ondernemer je proces vernieuwen, waar begin je?
Innovatie en digitaliseren [v]
ETF staat sterk in de markt door innovatie, flexibiliteit en creativiteit
ETF staat sterk in de markt door innovatie, flexibiliteit en creativiteit
Door het netwerk van Keyport worden de lijntjes korter. Ineens blijkt dat die ene leverancier op slechts een steenworp afstand van je eigen bedrijf zit.
Innovatie en digitaliseren [v]
Admesy: koploper in Keyport
Admesy: koploper in Keyport
We kunnen niet meer zonder smartphone. Belangrijke feature hiervan is het scherm. We vinden het heel normaal dat alle foto’s bij iedereen er hetzelfde uitzien. Even scherp, dezelfde keuren, dezelfde licht/donker -verhoudingen. Wie daarvoor verantwoordelijk is? Admesy in Ittervoort. Zij maken de meetapparatuur voor het kalibreren van de kleuren die onder andere Samsung gebruikt bij de productie van smartphones en andere elektronica. Een niche, maar wel eentje die het bedrijf een ijzersterke marktpositie geeft. We praten met Steven Goetstouwers, CEO.
Innovatie en digitaliseren [v]

Gerelateerd nieuws

Innovatie en digitaliserenOndernemerschap
20 februari 2024

Keyport neemt ondernemers mee in kansen en uitdagingen ai en digitalisering

In een tijd waarin de markt voortdurend in beweging is en ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, speelt Keyport een leidende rol in het verkennen van de uitdagingen op het…
Circulair en duurzaamInnovatie en digitaliserenOndernemerschapOpleiden en personeel
20 februari 2024

Keyport on Tour

Geslaagde bijeenkomst met alle projectleiders van keyport Op 19 januari jl ontmoetten alle projectleiders van Keyport elkaar weer eens live in Herten. Het was een mooi moment om elkaar te…
Circulair en duurzaamInnovatie en digitaliserenOndernemerschapOpleiden en personeel
20 februari 2024

20 miljoen voor regiodeal Midden-Limburg biedt kansen voor Keyportregio

Het ministerie heeft laten weten 20 miljoen euro toe te kennen aan Samenwerking Midden-Limburg (SML). Midden-Limburg krijgt deze bijdrage om verdere stappen te zetten in de bevordering van brede welvaart…
Circulair en duurzaamInnovatie en digitaliserenOndernemerschapOpleiden en personeel
15 januari 2024

Nieuw routeplan Keyport 2025-2028

Het nieuwe jaar is goed van start gegaan. Tijd om fris aan de slag te gaan! Voor Keyport betekent 2024 focus op de uitdagingen van morgen en dus focus op…

Wat is jouw ondernemersvraag?

Wat je volgende uitdaging ook is, in de Keyport regio krijg je het voor elkaar. Iedereen onderneemt mee, met Keyport als netwerkpartner, verbinder en aanjager.

Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw ondernemersvraag. Ze weten de weg binnen de regio en koppelen actief mensen en middelen aan elkaar. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Ton Hagelstein

Programmamanager- & Secretaris Keyport
Jouw adviseur voor: