Skip to main content

Sterk Techniek Onderwijs bestaat vier jaar en viert dit samen met docenten, ondernemers, coördinatoren, organisatoren en bestuurders. Samen met iedereen die hun Tech-Aan hebben gezet en de schouders onder beter techniek onderwijs hebben gezet. Keyport werkt samen met STO aan projecten om techniek te bevorderen bij jonge studenten. Zo is er samen met het bedrijf Blue Tea gewerkt aan een virtuele “puzzle-game” om elektrische installaties te maken.

Tijdens het techniekfestival kijken we terug op sterke staaltjes techniekonderwijs en kijken we vooruit naar uitdagingen voor de toekomst. Wat is er allemaal gebeurd? Waar zijn we trots op? Wat kan beter? Hoe blijven we verbinden en leren van elkaar? Vragen waar we samen de antwoorden op zoeken.

Het belooft een energieke en veelzijdige bijeenkomst te worden met workshops, interessante sprekers en inspirerende voorbeelden. Er is volop ruimte voor ontdekking, verbinding en dialoog.
Met de opgedane kennis willen we verder bouwen aan een duurzame en toekomstgerichte Tech-samenwerking.

  • Datum en tijdstip: 9 november van 14.00 tot ± 20.00 uur
  • Locatie: Brightland Campus Greenport Venlo
    Gebouw Villa Flora
    Villafloraweg 1 – 5928 SZ Venlo.

Meer info

Sterk Techniekonderwijs (STO)
Binnen Sterk Techniekonderwijs (STO) zetten we gezamenlijk in op een transitie naar een kwalitatief hoogstaand technisch vmbo. Daarbij gaat het om de beschikbaarheid van materialen, vernieuwing van onderwijsprogramma’s en professionalisering van docenten. In 78 regio’s is de transitie naar een dekkend technisch vmbo ingezet, waarbij het gaat om het versterken van het technisch aanbod en leerlingen kennis te laten maken met techniek.