Skip to main content

Keyport stelt een voucher ter waarde van 1.250 euro ter beschikking. In plaats van 1.500 euro betaal je slechts 250 euro: voor één jaar lang, je eigen bedrijfsprofiel op een online platform én rechtstreeks contact met studenten. Maak vandaag nog gebruik van het aantrekkelijke introductie-aanbod en neem contact op met Renske Cox.

Kies Keyport is een van de projecten waarmee we de uitdagingen op de arbeidsmarkt aanpakken.

Projectleider Jos Meessen licht toe: “Met het project Kies Keyport richten we ons op studenten, de arbeidskracht van de toekomst. We helpen hen bij de juiste studiekeuze, we matchen bij een stage of afstudeerplek en maken ze enthousiast voor een baan bij een bedrijf in de eigen regio. Want carrièrekansen zijn er hier volop, ook op HBO en WO niveau.”

Kies Keyport brengt studenten en MKB doelgericht bij elkaar. “Naast een online platform waar nu al 10.000 studenten te vinden zijn, werken we met virtual reality, serious gaming en spraakmakende event om gerichte matches te maken. Om je medewerkers vervolgens te binden en te boeien, bieden we een employer branding traject. Speciaal voor het MKB, inclusief programma om je bestaande medewerkers fit te houden voor de uitdaging van toekomst.”

Binnenkort van start:
Campagne Keyport, dé ondernemende regio

Naast dit programma voor studenten werken we tegelijkertijd aan de profilering van het regionale bedrijfsleven. Dat is hard nodig, want hier zitten tal van wereldspelers met internationale topklanten, en dat is onvoldoende bekend. Bekijk hier de eerste filmpjes van hightech frontrunner Admesy en achtbaanbouwer Vekoma. En hoor welke kansen er liggen. Voor jonge engineers, constructiebankwerkers en lassers. Maar ook voor logistieke toppers en salestalenten.

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.