Skip to main content

Op donderdag 6 juli vond de afsluiting van de eerste editie van de Keyport ZomerOndernemer plaats bij ‘The Movement’ in Roermond. De Keyport ZomerOndernemer richt zich op jongvolwassenen tussen 17 en 25 jaar die de ambitie hebben om een eigen onderneming te starten. Tijdens een reeks bijeenkomsten krijgen zij ondernemerslessen, gaan ze op bedrijfsbezoek en presenteren ze uiteindelijk hun project.

De finale avond bestond uit een veelzijdig programma met een terugblik op het project, videoboodschappen van afwezige deelnemers en presentaties van de deelnemers. Tijdens deze korte pitch-presentaties kregen de deelnemers veel aanvullende vragen om hun kennis van ondernemerschap te testen.

Alle deelnemers ontvingen een certificaat van deelname en kregen ook toegang tot het alumni netwerk van ZomerOndernemer. Jahlisa Mot werd uitgeroepen tot winnaar van de groep. Met haar project “Glimlach met je hart” streeft ze ernaar taboes te doorbreken met betrekking tot zichtbare en onzichtbare handicaps.”

Meer informatie over het project De Zomerondernemer, lees je hier.