Skip to main content

Werkgever op zoek naar personeel?

Banenmarkt Stadhuis Weert. Vrijdag 14 oktober.

Na het succes van vorig jaar staat er op vrijdag 14 oktober opnieuw een banenmarkt op het programma. Je bent welkom tussen 14.00 en 18.00 uur. Gastlocatie is het stadhuis van Weert. De gemeente, stichting Werk.kom en Keyport nodigen werkgevers, werkzoekenden én studenten van harte uit om deel te nemen. Bekijk hier de uitnodiging.

Aanmelden kan hier.

Online workshop employer branding
Om ervoor te zorgen dat de deelnemende bedrijven tijdens de banenmarkt op 14 oktober goed uit de verf komen, organiseert Kies Keyport een voorbereidende online workshop. De workshop is gepland op 5 oktober van 16.00 tot 17.00 uur en gaat vooral in op de vraag: hoe bereik je je doelgroep? Of anders gezegd: waarom zou een medewerker voor jouw bedrijf moeten kiezen?

Innovatie strateeg Raf Sluismans zal tijdens de workshop kort ingaan op de do en dont’s van employer branding. Q Music vertelt over het bereiken van de jongere doelgroep. En Keyport gaat in op wat zij voor ondernemers en hun uitdagingen op de arbeidsmarkt kan betekenen. Mis het niet!

Een mooi voorbeeld van een werkgever die gebruik maakt van Kies Keyport is Trespa. Trespa stond in 2021 met een VR bril op de banenmarkt;  voor een realistisch en aansprekend kijkje achter de schermen. In juni jl deden ze mee aan de Magical Mysterie Tour van Parkmanagement Weert waarbij  studenten een aantal bedrijven bezochten. En binnenkort staan de filmopnames gepland voor de campagne Keyport, dé ondernemende regio, waarin we laten zien welke mooi bedrijven en carrièrekansen deze regio biedt. Daarover later meer…

Wat jij als ondernemer vandaag al kunt doen?
Wil je niet wachten op de banenmarkt of de online workshop? Ga dan vandaag nog aan de slag met het profileren van je bedrijf in de regio. Vraag een gratis bedrijfsprofiel aan op RegioInJeRugzak. Meer dan 550 bedrijven gingen je al voor. Omdat ze overtuigd zijn van deze aanpak en op tijd in beeld willen komen van de medewerker van de toekomst!

Lees ook: