Skip to main content

Het online platform Regio in je Rugzak groeit als kool. Meer dan 500 bedrijven zijn al aangehaakt op deze community voor regionale loopbaanoriëntatie. Maritiem Maasgouw heeft zelfs een aparte plek om zichzelf als initiatief te profileren.

Ook alle onderwijsorganisaties uit de regio doen mee. De leerlingen maken kennis met het platform tijdens gastlessen en komend schooljaar zijn er gerichte events en ervaringsdagen. Voor Yuverta organiseerden we in juni al een Regiodag.

En wat te denken van al die ambassadeurs die Regio in je Rugzak een warm hart toedragen. Van ondernemers, tot wethouders en van parkmanagement tot schooldirecteur. (Lees het hier in de bijlage.) Nieuw is de Rabobank, directeuren Hans de Kinderen en Harry Lempens over hun deelname: “Ga op ontdekkingsreis in de regio en laat je verrassen! Waarom zou je naar de Randstad verkassen als je met eigen ogen gezien hebt welke gave dingen er bij bedrijven in onze regio gebeuren? Regio in je Rugzak is een cadeautje… Je kunt gratis, zonder verdere verplichtingen binnenkijken bij, snuffelen aan en kennismaken met bijna 500 bedrijven in de regio. Hoe gaaf is dat? Vul die rugzak en doe er je voordeel mee!”

Maak vandaag nog je profiel aan

Uit het sterk stijgende aantal aanmeldingen blijkt wel dat Regio in je Rugzak niet alleen voor leerlingen, maar ook voor bedrijven een waardevol platform is. Wil jij als bedrijf aansluiten bij Regio in je Rugzak? Kijk dan op www.regioinjerugzak.nl en meld je vandaag nog aan!