Skip to main content

Het programma Business Roadmaps, waarbij deelnemers een compact toekomstplan uitwerken voor hun bedrijf, biedt ondernemers al jaren steun bij het succesvol ontwikkelen van hun bedrijf. Maar er is nieuws onder de zon: het vertrouwde compacte plan kan vanaf nu worden verrijkt met waardevolle analyses en een vertaalslag naar strategische opties, uitgewerkt in een strategisch rapport. Met dit rapport hebben ondernemers een krachtig instrument in handen voor het realiseren van hun ambities en het succesvol op de kaart zetten van hun bedrijf.

Het compacte plan uit het Business Roadmaps-programma wordt volgens het nieuwe concept uitgebreid met een grondige omgevings- en concurrentieanalyse en de daaruit voortvloeiende vertaalslag naar strategische opties voor het bedrijf. Dit alles wordt uitgewerkt in een strategisch rapport. Dit rapport bevat een heldere beschrijving van de strategische koers van het bedrijf, de ambities van de ondernemer en hoe deze worden gerealiseerd en waarom dit voor alle betrokkenen zo interessant is. Het rapport helpt ondernemers om hun (toekomstige) medewerkers en partners mee te nemen in hun visie en groeipotentieel. Het kan zelfs dienen als een krachtig hulpmiddel voor arbeidsmarktcommunicatie en het selectieproces voor nieuwe medewerkers.

Zomeractie
Ter ere van de lancering van het nieuwe concept, is er nu een speciale zomeractie. De eerste drie ondernemers die zich vóór 30 juni 2023 aanmelden, krijgen het nieuwe concept aangeboden voor het tarief van het reguliere programma. De doorlooptijd van het Business Roadmaps programma is gemiddeld 7 maanden. Dankzij een samenwerking met Keyport kom je als ondernemer in de Keyport-regio in aanmerking voor een voucher ter waarde van €1.000,-. Hierdoor betaal je gedurende die 7 maanden slechts €150,- per maand in plaats van € 300,- per maand, exclusief btw.

Sounds like a plan?
Wil je direct van deze unieke kans gebruik maken of eerst graag weten wat Business Roadmaps+ voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met:
Jean-Paul Urlings
e: jpu@bizzdom.biz
t: 06 – 82 00 99 74
w: www.businessroapmaps.nl