Skip to main content

Met financiële steun van Keyport en Economische Samenwerking Zuid-Limburg

Navigeer jij je bedrijf heel bewust naar de toekomst die je wilt realiseren? Heb je wel helemaal scherp hoe die toekomst eruit moet zien? Of onderneem je van dag tot dag? Wil je meer grip op je bedrijf, je klanten en je toekomst? Schrijf je dan nu snel in voor deze training. En profiteer, zo lang het nog kan, van financiële steun van Keyport!

Deze training doet precies wat het woord training betekent. Je wordt getraind om een strategische koers voor je bedrijf te ontwikkelen. Dat doe je op compacte wijze. Op 5 A4 in 5 stappen. Zodat die koers gemakkelijk aangepast kan worden aan de interne en externe context, die continu verandert. Zodat die strategische koers je leidraad wordt voor het navigeren van je bedrijf naar de door jou gewenste toekomst.

Keyport ondersteunt deze training financieel. De huidige financiële steun loopt dit jaar af. Aangezien alle trajecten die van deze steun gebruik maken ook daadwerkelijk dit jaar moeten worden afgerond, moeten de trainingen op korte termijn starten. Om zoveel mogelijk ondernemers van deze training en de financiële steun te laten profiteren, wordt de training nu ook als groepstraining aangeboden. Binnenkort starten 2 groepen (van ieder 5 ondernemers). Op 6 mei en op 25 mei gaan deze groepen van start in Ittervoort. Voordeel van deze groepstraining is dat je niet alleen van de methode die wordt aangeboden leert, maar dat je ook uit de kennis, ervaring en netwerken van de andere deelnemers kunt putten.

Schrijf je nu snel in, het aantal plaatsen is beperkt!
Meer informatie, en het inschrijfformulier vind je op:
https://businessroadmaps.biz/nl/training-brm/