Skip to main content

Op vrijdag 21 april vond er een inspirerende ontbijtsessie plaats van Keyport en Gemeente Roerdalen op de prachtige locatie Landal Landgoed Aerwinkel. Bijna 25 enthousiaste bezoekers waren aanwezig om meer te weten te komen over de onderwerpen ‘personeel en arbeidsmarkt’, de mogelijkheden van Keyport en de projecten die er momenteel lopen.

De ochtend begon met een heerlijk ontbijt en een warm welkom van wethouder Smits. Vervolgens nam Ton Hagelstein, programmamanager bij Keyport, het woord om meer te vertellen over de mogelijkheden van Keyport. Zo vertelde Ton het publiek dat Keyport “een resultaat gerichte netwerkorganisatie is”.

Maartje en Patrick presenteerden het nieuwe Keyport-project ‘Beleef je Loopbaan’ en vertelden ondernemers hoe zij leerlingen weten te boeien en binden middels inspirerende meeloopdagen. Maar daar bleef het niet bij, Tijn, leerling uit onze regio deelde zijn ervaring met het project! Paul van Lienen vertelde over het project ‘Regio in je Rugzak’ en hoe bedrijven zichzelf zichtbaar kunnen maken bij leerlingen. Dit door het aanmaken van een kosteloos profiel op de website van het project.

Jean Paul Urlings sloot het programma af met zijn verhaal over ‘Business Roadmaps’ en hoe bedrijven toekomstbestendig kunnen worden. Dit aan de hand van een boeiende presentatie voorzien van concrete tips!

Na alle presentaties was er ruimte voor vragen en antwoorden en werd de ochtend afgesloten met een gezellig woordje van onze gastheer. Bezoekers hadden ook de mogelijkheid om een bungalow op het park te bezichtigen.

Het was een inspirerende ochtend met veel nieuwe inzichten en ideeën. We kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst!