Skip to main content

Strategie Bootcamp – In één week je succes borgen

Je weet waar je naartoe wilt met je bedrijf. Maar heb je dat zó concreet dat je het kunt delen met anderen? Met personeel en partners die moeten bijdragen aan de ambitie die jij met je bedrijf hebt? Zodat zij precies weten wat ze moeten doen om jouw (en dus jullie) succes te realiseren. Niet? Dan is de Strategie Bootcamp ideaal voor jou! In één week ontwikkel je niet alleen je jaarplan voor 2023, maar ook nog eens je 5-jaren strategie. Zo concreet en compact dat hij voor jou gaat werken. Omdat iedereen dan weet wat hun bijdrage aan het realiseren van jouw strategie is.

In de week van 19-23 december kun jij je helemaal onderdompelen in een intensief programma waarin je je jaarplan voor 2023 en je 5-jarige strategie concreet maakt. Op basis van bewezen methodes, die reeds bij 100-en ondernemers zijn toegepast. Je krijgt toegang tot een online strategie omgeving, een online Academy boordevol met kennis, een papier Strategie Canvas en een professionele studio. In die studio neem jij aan het einde van de Strategie Bootcamp de pitch van jouw strategie op. Wellicht wil je die als nieuwjaarsgroet aan je personeel en je partners sturen?

Je start met het ontwikkelen van je Groeibord voor 2023. Dit wordt je jaarplan. Vervolgens ga je op basis van de bewezen Business Roadmaps methode in 5 stappen je strategie ontwikkelen. Compact en communiceerbaar, op 5 A4. Iedere dag zullen experts je inspireren over relevante thema’s met betrekking tot jouw ondernemerschap. En op de laatste dag heb je je strategie in 9 stappen omgevormd tot een pitch. Een pitch die je in onze professionele filmstudio opneemt.

In de Strategie Bootcamp word je intensief begeleidt door je coach, spar je met collega-ondernemers en word je door experts geïnspireerd. Om de begeleiding intensief te houden, zijn er maar 5 plaatsen beschikbaar in deze Bootcamp. Meld je dus snel aan. Zodat je nog aanspraak kunt maken op subsidie van Keyport, wat je een fikse korting oplevert! Kijk snel op de Strategie Bootcamp-pagina (businessroadmaps.biz) voor meer informatie. Daar kun je ook je interesse kenbaar maken.

Vermeld bij de inschrijving dat je gebruikt wilt maken van de Keyport kortingsvoucher!