Skip to main content

Meld je aan!
Samen met de gemeente, Parkmanagement Midden-Limburg, Parkmanagement Weert, BIZ en de lokale ondernemersvereniging organiseert Keyport ontbijtsessies voor ondernemers. Kijk op de agenda wanneer we in jouw gemeente zijn en meld je aan! Een mooie kans voor een goed gesprek met de wethouder. Voor een update over regionale ontwikkelingen. En voor een inspirerend kijkje achter de schermen van een toonaangevend ondernemer uit de regio. Koffie, thee en broodjes staan klaar!


Wat gaan we doen?
Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen onder meer over onze aanpak op de regionale arbeidsmarkt. Over KOERS houden en nieuwe strategieën en businessmodellen ontwikkelen. Over circulair ondernemen en innovatie. En over hoe je als ondernemer kunt aansluiten. Nú met aantrekkelijke kortingsvoucher die kan oplopen tot 2.000 euro!

Verder horen we graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. Het ondernemersontbijt wordt georganiseerd bij mooie bedrijven:

Donderdag 3 maart bij Prowise in Budel (gemeente Cranendonck)
Prowise is een toonaangevend Nederlands EdTech-bedrijf op het gebied van digitale leeroplossingen. We maken leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 450.000 leerkrachten en leerlingen en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van de oplossingen van Prowise. Oprichter Erik Neeskens vertelt meer tijdens het ondernemersontbijt

Vrijdag 4 maart bij Numidia in Herten (gemeente Roermond)
Numidia is een van de belangrijkste spelers in de wereldwijde zuivelketen. In 2021 zijn ze geselecteerd tot een van de BestWorkplaces in Nederland. Wat is hun aanpak in employer branding en het binden en boeien van jong talent? Op 4 maart meer hierover door Managing Director Han van Hagen. Nu al nieuwsgierig? Bekijk alvast https://numidiadairy.com/numidia-corporate-video/

Woensdag 9 maart bij HEFGRA in Ittervoort (gemeente Leudal)
Veiligheidsinstituut HEFGRA is een toonaangevende, innovatieve opleider op het gebied van veiligheid. In het hele land beschikken zij over diverse eigen opleidingscentra waar zij al hun opleidingen op het gebied van brandpreventie, intern transport en veiligheid met kwaliteit en veel passie geven. We krijgen een korte demo en directeur Paul Frijns licht toe.

Vrijdag 11 maart bij Kabisa (gemeente Weert)
Kabisa is software specialist en combineert diepgaande technische kennis met praktische ervaring in Hightech, Fintech & E-commerce. “Wij geloven in software waar je trots op kunt zijn. Dat bedoelen we in de ruimste zin van het woord. Software waar we zélf trots op zijn, maar vooral ook onze klanten!” Met een multi-disciplinair team maakt en beheert Kabisa bedrijfskritische web- en mobiele applicaties voor klanten als Philips Hue, ASML, Google, Toyota & T-Mobile. Buiten het feit dat het eindresultaat van deze software heel belangrijk is, staan persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans voorop. Kabisa is hiervoor al meerdere keren onderscheiden met diverse ‘Beste Werkgever’ awards. Meer weten? Bekijk hier alvast ons filmpje.

Later dit voorjaar zijn we te gast bij de Gemeente Roerdalen, de gemeente Maasgouw en bij ondernemers op de andere terreinen van Parkmanagement Midden-Limburg in Roermond.