Skip to main content

Meld je nu alvast aan

Samen met de gemeente, Parkmanagement Midden-Limburg, Parkmanagement Weert en de lokale ondernemersvereniging organiseert Keyport een ontbijtsessie voor ondernemers in Midden-Limburg en Cranendonck (Keyportregio). Kijk op de agenda wanneer we in ‘jouw gemeente’ zijn en meld je alvast aan! Een mooie kans voor een goed gesprek met de wethouder. En voor een inspirerend kijkje achter de schermen van een toonaangevend ondernemer uit de regio.

Wat gaan we doen?

Het Keyport ondernemersontbijt is informatief én interactief. Wij vertellen onder meer over onze aanpak op de regionale arbeidsmarkt. En over hoe je als ondernemer kunt aansluiten. Nú met aantrekkelijke kortingsvoucher ter waarde van 1.250 euro! Verder horen we graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. We zijn telkens te gast bij een ondernemer in de regio. De wethouder heet je welkom. Koffie, thee en broodjes staan klaar!

De ondernemers waar we begin maart te gast zijn:

  • Donderdag 3 maart ondernemersontbijt bij Prowise in Budel | Inschrijven
    Prowise is een toonaangevend Nederlands EdTech-bedrijf op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde touchscreens, devices en gebruiksvriendelijke software maken we leren toegankelijker, effectiever en leuker. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 450.000 leerkrachten en leerlingen en honderden bedrijven in meer dan 26 landen gebruik van de oplossingen van Prowise. Oprichter Erik Neeskens vertelt…
  • Vrijdag 4 maart ondernemersontbijt bij Numidia in Roermond | Inschrijven
    Numidia is een van de belangrijkste spelers in de wereldwijde zuivelketen. In 2021 zijn ze geselecteerd tot een van de BestWorkplaces in Nederland. Wat is hun aanpak in employer branding en het binden en boeien van jong talent? Op 4 maart meer hierover door Managing Director Han van Hagen. Nu al nieuwsgierig? Bekijk alvast https://numidiadairy.com/numidia-corporate-video/

De volgende keer meer over de ontbijtsessies in de andere gemeenten

Onder voorbehoud van Corona maatregelen zijn we op 9 maart te gast bij HEFGRA in Ittervoort, op 11 maart bij Kabisa in Weert en op 13 april bij Rotom Maasbracht. Later dit voorjaar organiseren we nog een ontbijtsessie bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop en bij Simons Halal Food en apt Extrusions BV in Roermond.

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Renske Cox

Jouw adviseur voor: