Skip to main content

Een initiatief van Rabobank, ondersteund door Keyport

Ondernemers leren om samen aan de zaak te werken in plaats van alleen in de zaak. Dat is de kern van het ondernemersprogramma “De Business Versneller”. Onder leiding van inspirerende coaches doorlopen de deelnemende ondernemers in zes interactieve bijeenkomsten een concreet en praktisch programma. De eigen praktijk en het leren van collega-ondernemers staan centraal. Keyport is een van de organisaties in Limburg die dit initiatief van de Rabobank ondersteunt. Samen zetten zij middelen, kennis en hun netwerk in om innovatie én groei te bevorderen.

De foyer in het munttheater van Weert was op 20 april het decor voor de inspirerende Kick-off.

Hans de Kinderen, directeur Rabobank Weerterland en Cranendock, trapte af met de overtuiging dat elke ondernemer geregeld afstand en tijd moet nemen om even uit de zaak te stappen en met een frisse blik naar de toekomst te kijken. Samen met andere ondernemers levert dit nieuwe kansen en inzichten op. In de komende 6 maanden gaan 30 ondernemers hier actief mee aan de slag. Tijdens de Kick-off alvast een voorproefje!

In een wervelde presentatie lieten de “Fountainheads” de nieuwste wereldwijde trends, ontwikkelingen en bedreigingen zien. Leven we straks allemaal digitaal in de Metaverse? Werken we met internet 3.0 en eten we kweekvlees? Uitzicht is het nieuwe inzicht! Uitdagingen én kansen zijn er genoeg. Of het nu gaat om circulair ondernemen, de energietransitie, de groeiende vraag naar geschikt personeel of technologische innovaties. Stuk voor stuk onderwerpen die je het beste samen kan aanpakken. Door slimmer te innoveren, bedrijfsmodellen aan te passen en nieuwe markten aan te boren. De Business Versneller sluit aan op het lopende Keyport ondernemersprogramma KOERS.

Met KOERS – ‘ Krachtig Ondernemerschap En Resultaatgerichte Strategie’ – helpt Keyport ondernemers hun strategie aan te passen aan de veranderende omstandigheden, groei te realiseren én innovatief te blijven. Een bewezen effectief adviestraject tegen aantrekkelijke voorwaarden. Op basis van een intake kies jij het traject dat het beste past bij de uitdaging waar je bedrijf voor staat:

Diverse methodieken en trajecten, mét kortingsvoucher. Bekijk alle opties hier: