Skip to main content

Keyport feliciteert Dick van Aggel van Medicura met het winnen van de Weerterlandprijs. “Medicura weet zich in een zeer moeilijke zorgmarkt te onderscheiden door innovatie, lef en doorzettingsvermogen. De ondernemer heeft oog voor personeel en de menselijke maat en weet zijn passie voor het vak te vertalen naar zijn medewerkers.”

Juryvoorzitter Saskia Goetgeluk, tevens directeur-bestuurder Brightlands Campus Greenport Venlo, reikte de prijs op 4 november jl uit. Volgens ondernemer Dick van Aggel is de toekenning “een verdienste van het hele personeel.“

Van Aggel is al jaren erg actief op het gebied van innovatie en personeel. Zo nam hij ook deel aan verschillende Keyport projecten; de Versnellingstafel (een snelle en praktisch innovatie aanpak), een Connected Learning sessie (ondernemers leren van elkaar), het project duurzame inzetbaarheid (anders kijken naar personeel) en het platform Indusym (‘geld verdienen’ aan afval). Niet om hiermee te pretenderen dat dit heeft geleid tot het winnen van de Weerterlandprijs. Wél bedoeld als uitnodiging aan alle ondernemers: leg je vraag, je ambitie of je dillema’s aan ons voor. Dan sluiten wij je aan op de netwerken en initiatieven die jou verder brengen.

Keyport, dé ondernemende regio