Skip to main content

Tijdens het Meet the Youngsters  partnerevent bij het provinciehuis in Maastricht zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. Er deden dit jaar meer dan 225 bedrijven mee. Voor de verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De winnaars waren KLG Europe (in de categorie Groot bedrijf) en Enjob (in de categorie MKB).

Ook andere bedrijven vielen in de prijzen:

Regiowinnaars categorie Groot Bedrijf: 

  • Regio Noord + Winnaar Limburg: KLG Europe
  • Regio Midden: Blankers Schoon
  • Regio Zuid: Perfact Group

Regiowinnaars categorie MKB:

  • Regio Noord + Winnaar Limburg: Enjob
  • Regio Midden: Verkoelen
  • Regio Zuid: RA+ ingenieurs

Verkiezing aantrekkelijkste werkgever van Limburg

Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de negende keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Door de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

Vanaf de start, half januari zijn de deelnemende bedrijven fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2024’ verdienen.

Naast de presentatie van bedrijven op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl, was er weer een samenwerking met Qmusic Limburg, waardoor bedrijven zich actief op de radio konden promoten en heeft er een Insta Challenge plaatsgevonden onder de koplopers. Door het actief campagne voeren werden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Over de afgelopen drie edities waren dat per jaar meer dan 8.000 unieke stemmen.

Naast de winnaars KLG Europe (in de categorie Groot bedrijf) en Enjob (in de categorie MKB), kunnen we zeggen dat eigenlijk alle deelnemende bedrijven winnaars zijn, doordat ze zich actief in de kijker hebben gezet bij jong talent!