Skip to main content

Dinsdag 24 november jl., Keyport Ondernemerslab. Een online meeting tussen ondernemer, overheid en Keyport. In gesprek over: Wat speelt er bij jou? Welke kansen zie jij? En wat kan Keyport daarin betekenen? Gastbedrijf Kabisa was ‘host’. Zij vertelden over hoe zij als innovatieve frontrunner in IT doortastend en met succes aan de weg timmeren.

Het werd een interactieve sessie met interessante vervolgafspraken. Leerzaam en inspirerend!

Heb jij de sessie gemist?
Bekijk hier de Keyport pitches en maak een afspraak met Loes of Renske.
Zij gaan op zoek naar het passende antwoord op jouw ondernemersvraag!

Keyport pitches

Field Lab Robotics: Saskia van der Laak. Ontdek wat robotisering en smart industry voor jouw bedrijf kan betekenen. Field lab Robotics in Roermond laat je de kansen van morgen vandaag al ervaren. Het is hét experience center met demo opstellingen van innovatieve en inspirerende mogelijkheden. En met innovatieve pilots met studenten en ondernemers voor jouw eigen maatwerk oplossingen.

Open Brains Digital: Bart Verlegh. In 1 uur tijd jouw idee naar een hoger plan tillen? Je business model herzien of je innovatie vermarkten? Open Brains is altijd op zoek naar pitchers. MKB bedrijven, studenten en startups zijn welkom voor een verrassende inspiratieshot. Elke vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur: www.openbrains.nl

Meet The Youngsters: Jos Meessen. Je bedrijf profileren en carrièrekansen zichtbaar maken? Op zoek naar jong talent? Meet The Youngsters heeft het platform. Met online speeddates, serious gaming, escape rooms en matching tools brengen ze jou in contact met je medewerker van de toekomst.

Connected Learning: Renske Cox. Een effectief programma voor elke ondernemersvraag. Na een inspirerende ‘best practice’ – sessie ga je zelf aan de slag. Met collega ondernemers, met ketenpartners of gewoon binnen je eigen bedrijf. Over vragen op het gebied van bedrijfsopvolging, de inzet van exoskelet en robots, geld verdienen aan afval of circulair samenwerken. Neem contact op met Renske Cox!

Business roadmaps: Jean-Paul Urlings. Voor een duidelijke koers naar een succesvolle toekomst. In 5 stappen op 5 A4. Overzichtelijk voor jezelf en voor je medewerkers. Met Online tools en persoonlijke begeleiding door experts. In 5 maanden tijd.

Wil jij meer informatie?

Keyport adviseurs Loes Borger en Renske Cox helpen je verder.
Maak hieronder een afspraak.

Renske Cox – Business Developer Keyport
• arbeidsmarkt • opleiden, bijscholen of omscholen • duurzaamheid
M. 06-57587920
Afspraak met Renske

 

Loes Borger – Business Developer Keyport
• innovatie • ondernemerschap • subsidiekansen • bedrijfsstrategie
M. 06-20519003
Afspraak met Loes