Skip to main content

Op 5 november organiseert de gemeente Nederweert in samenwerking met Keyport een ontbijtsessie voor ondernemers uit Nederweert. Het doel? Elkaar informeren, inspireren én netwerken. Het thema is innovatie en digitalisering en Dr. Nanne Kort van CortoClinics uit Nederweert – voorloper in robotisering en digitalisering in de zorg – vertelt zijn verhaal.

Ook de andere Keyport gemeenten gaan hun ondernemers de komende tijd uitnodigen voor een informatieve ontbijtsessie. Klik op de onderstaande links voor info & inschrijven per gemeente.

Het Keyport Ondernemers Ontbijt is informatief én interactief. Organisator en Keyportadviseur Loes Borger: “Wij vertellen over de projecten en initiatieven waar je als ondernemer bij kunt aansluiten. En horen graag welke uitdagingen en ambities er nog meer spelen, zodat we ook daarmee aan de slag kunnen. Als gastlocatie kiezen we telkens voor een lokale ondernemer met een bijzonder verhaal.”

 

Vrijdag 5 november bij Corto Clinics in Nederweert

“Voor de ontbijtsessie op vrijdag 5 november zijn we te gast in het nieuwe bedrijfspand van Corto Clinics in Nederweert. Corto Clinics is het eerste orthopedisch centrum dat zich volledig specialiseert in de behandeling van heup- en knieslijtage. Ze onderscheiden zich met vakkennis, menselijkheid en hoogwaardige technologie. Oprichter en orthopeed Dr. Nanne Kort is een ware autoriteit in de behandeling van heup- en knieartrose. Hij staat in Europa bekend als voorloper in het toepassen van robotisering en digitalisering in de zorg. Ik ben heel benieuwd!”