Skip to main content

Keyport gemeente Roermond wint prijs voor de meest ondernemersvriendelijke gemeente in Limburg! Roermond huisvest internationale bedrijven als Sekisui, Smurfit Kappa, WEPA, Rockwool en Faurecia en niet te vergeten; de vele interessante midden- en kleinbedrijven.


Bron: cstories.nl

Roermond huisvest Nederlandse en internationale bedrijven en ondersteunt die op het gebied van vestiging, arbeidsmarkt, innovatie en circulair ondernemen. Dit en de gunstige ligging in de euregio trekt internationale bedrijven die door de gemeente goed worden gefaciliteerd.

Angely Waajen, wethouder Economie, is enthousiast over het ondernemersklimaat van Roermond. “We ondersteunen ondernemers op tal van fronten, omdat we weten hoe belangrijk dat is”, vertelt ze. “Daartoe werken we nauw samen met de regionale ondernemerskoepels en in samenwerkingsverbanden gericht op beleid, gronduitgifte en versterking van het ondernemingsklimaat. Ondernemers werken ook constructief samen in acht Bedrijven Investeringszones. Niet voor niets hebben we de prijs gewonnen voor de meest ondernemersvriendelijke gemeente in Limburg.”

Lees hier het artikel: https://cstories.nl/stories/samenwerken-met-keyport-is-essentieel/