Skip to main content

We zijn er (bijna) klaar voor! De tweede Zuyd- Keyport hackathon op 20 april.

  • Locatie: BASF Nunhems
  • Deelnemers: 25 derdejaarsstudenten vanuit de opleiding HR van Zuyd
  • Jury: een gemengd team van ‘vak-idioten’
  • Onderwerpen: hot topics over HR vanuit Keyport

Op 23 maart trappen Maartje KesselsDyantha Muller én Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences af met een Keyport inspiratie- en introductiesessie! Zodat studenten een beeld krijgen bij onze regio, de projecten en de kansen en uitdagingen op personeelsgebied. Hoe maken we loopbaankansen zichtbaar?

Dan volgt 30 maart een brainstorm waarin studenten dieper op de vraagstukken ingaan en tot thema’s komen die verbetering behoeven. 20 april is de Hackathon waarbij een aantal thema’s volledig uitgewerkt wordt door onze nieuwe HR adviseurs van de toekomst bij gastbedrijf BASF. Deze worden gepitcht aan een deskundige jury.

Dien je HR vraagstuk in!
Heb jij een prangend HR vraagstuk dat je graag wil indienen als casus voor deze dag? Meld jouw verzoek bij maartje.kessels@keyport.nl en wie weet krijg je een innovatief idee terug!

Deelnemersquote:
Wat heb je geleerd/ontwikkeld:
“Ik heb geleerd dat ik wel degelijk creatief ben en dat ik in korte tijd resultaat kan neerzetten. Ook heb ik geleerd dat ik goed met medestudenten kan werken om dit resultaat neer te zetten.”

Benieuwd naar een terugblik op de hackathon van 2022? Je leest én ziet het hieronder.