Skip to main content


Binnenkort is het weer zover… de start van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg verkiezing! Tijdens de verkiezing kan ieder bedrijf zich in de picture zetten bij talent in Limburg. Doel van de verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg door jongeren van VMBO tot en met WO op een eigentijdse wijze kennis te laten maken met de prachtige bedrijven en organisaties die actief zijn in Limburg.

Meld je nu aan en verzeker je deelname aan de verkiezing. En word de Aantrekkelijkste Werkgever Van Limburg! Meedoen kan nog tot 17 januari

Over een aantal weken zullen de stembussen opengaan! We nodigen alle Limburgse bedrijven en organisaties uit deel te nemen aan deze verkiezing.

Aanmelden is kosteloos.

Om alle bedrijven een kans te geven is Limburg ingedeeld in drie regio’s. Tevens wordt onderscheid gemaakt tussen de categorieën “MKB” en “Grootbedrijf”. Begin maart wordt per regio een eerste tussenstand bekend gemaakt en worden de koplopers van Noord-, Midden- en Zuid-Limburg in het zonnetje gezet. Hierna gaan de stembussen weer open voor de tweede ronde en maakt iedereen nog kans op de felbegeerde titel.

Ga niet alleen de strijd aan om binnen uw regio de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg te worden, maar ook provinciaal! Ga als bedrijf de strijd aan en volg Polygarde en Envida op als de winnaars van de zesde editie. Het bedrijf met de meeste stemmen wint, dus ga aan de slag met leuke filmpjes, blogs, bedrijfsactiviteiten en diverse reclamestunts! Maak er wat leuks van met in het achterhoofd: Waarom moet toekomstige talent bij mij komen werken?

Medio mei zullen de winnaars van deze zevende editie van de Verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt worden!

De verkiezing wordt georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, en Land en Tuinbouwbond en Qmusic Limburg.