Skip to main content

We kijken terug op een geslaagde Keyport bijeenkomst in Nederweert op vrijdag 18 november jl.- de Dag van de Ondernemer. Wethouder Jorik Franssen grijpt die dag aan om ondernemers in Nederweert te bedanken voor hun inzet en doorzettingsvermogen: “Wij zijn trots op jullie! ”

Die vrijdag startten 30 ondernemers met een gezamenlijk ontbijt bij GROBA. Het werd een informatieve en interactieve sessie over de uitdagingen van vandaag. En over de oplossingen die Keyport daarin biedt. Na een aantal korte pitches en praktijkvoorbeelden – over thema’s als Opleiden en personeelInnovatie en digitaliseringOndernemen en KOERS houden, Circulariteit en Duurzaamheid – kwam de interactie goed op gang.

Met succesvolle voorbeelden van employer branding en de onboarding van medewerkers die de Nederlandse taal niet spreken. Over de kansen van open hiring en het aanspreken van mensen die nu nog aan de kant staan. En over de spin off van het Keyport project “Afval voor de een is grondstof voor de ander.” Zo meldde Dick van Aggel van Medicura dat de bedverhoger van gerecycled plastic na de pilotfase in Nederweert nu ook landelijke belangstelling geniet. Een mooi voorbeeld van samenwerken aan innovatie. En de rol die Keyport daarin heeft.

  • Wil je weten wat Keyport voor jou kan betekenen? Neem contact op Dyantha Muller.

Tijdens de rondleiding na afloop kregen de deelnemers een kijkje achter de schermen, ook van GROBA InnoLab. Dat is de tweede bedrijfshal van GROBA die sinds 2020 in gebruik is voor proefopstellingen van nieuwe innovaties en het testen van prototypes van machines en robots. Dit gebeurt in samenwerking met klanten en toeleveranciers. Er zijn presentaties voor klanten, zodat zij met behulp van virtual reality hun machinelijn kunnen zien. Bovendien vinden er trainingen plaats voor medewerkers en kunnen studenten er hun stage- of afstudeeropdrachten uitvoeren.

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Dyantha Muller

Jouw business developer voor: