Skip to main content

Keyport & Gemeente Cranendonck te gast bij CSB Installatietechniek:

“Als je als ondernemer wil innoveren en groeien, is het slim om aan te haken bij de initiatieven van Keyport.” Dat zegt van Patrick van Meijl, oprichter en eigenaar van CSB Installatietechniek tijdens een bijeenkomst voor de gemeenteraad en het college van de gemeente Cranendonck.

Tijdens de bijeenkomst “Keyport in Bedrijf” van 3 november jl. is de gemeenteraad en het college bijgepraat over de activiteiten en resultaten van netwerkorganisatie Keyport. De gemeente Cranendonck is immers deelnemer en mede financier van Keyport. En dan is het goed om te weten hoe ondernemers uit Cranendonck daarvan kunnen profiteren.

Het was een boeiende bijeenkomst met een zeer goede opkomst. Alle fracties waren vertegenwoordigd en ook de burgemeester, Roland van Kessel, de nieuwe gemeentesecretaris, Edith Jacobs en Wethouder Frans Kuppens waren aanwezig.

Naast de feiten, de cijfers en alle plannen die Keyport heeft, vertelde ondernemer Patrick van Meijl over zijn ervaringen met Keyport in de praktijk. Hij nam deel het traject Resultaat Gericht Ondernemen uit het Keyport programma KOERS. “Ik kan het iedereen aanraden, het levert je echt iets op.“ Irene Vervuurt, projectleider van KOERS over de opzet van het traject: “Ondernemers leren om meer áán het bedrijf te werken, dan ín het bedrijf. Hierdoor ontstaat er tijd en ruimte om duurzaam te investeren in de ontwikkeling en groei van je bedrijf. Hiermee leg je een gezonde basis voor het succes in de toekomst.”

Keyport is er voor jou. Maak er gebruik van.

KOERS is een van de vele Keyport projecten en programma’s waar je als ondernemer aan kan deelnemen. Een slimme keuze, want de uitdagingen voor ondernemers zijn groot. “Denk aan de veranderende arbeidsmarkt, de energietransitie, digitalisering en cyber security.” Aan het woord is Keyport Business Developer Renske Cox. “Dat zijn grote vraagstukken en dan is samenwerken ‘key’. Dus gebruik ons als sparringpartner. Stel je vraag en leg je dilemma’s voor. Dan breng ik je in contact met het juiste project, initiatief of netwerk.”

Meer weten? Kijk verder op deze website en maak een afspraak met Renske Cox.

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.