Skip to main content

Beste agrarische ondernemers,

Ondernemen in Agro en Food is een race op topsnelheid. Ontwikkelingen ín en buiten het agrarisch bedrijf volgen elkaar snel op. Ga je zo door of wil je jouw bedrijf juist verbreden, extensiveren, intensiveren, vernieuwen? Wil je werken richting opvolging of juist stoppen met jouw bedrijf? Wat betekent dat voor jou als mens, als ondernemer en voor jouw bedrijf? Er zijn veel keuzes te maken en vragen te beantwoorden om jouw bedrijf toekomstbestendig te houden.


Neem jij bewust de tijd om na te denken over jouw toekomst?
Keyport en de gemeenten in het Weerterland ondersteunen ondernemers bij het bewust bepalen van hun koers naar de toekomst. We bieden een oriëntatie-programma aan voor jou als ondernemer en als mens – Koers naar de toekomst.

Koers naar de toekomst
Onder de deskundige begeleiding van ervaren MKB-begeleider Irene Vervuurt neem je tijd voor jezelf. Je krijgt ondersteuning bij het grondig overdenken van jouw toekomst. Je ontvangt praktische tools om jouw kwaliteiten te benutten en jouw toekomstplannen vorm te geven. Jij deelt kennis en kunde met collega’s in vergelijkbare situaties en kan leren van elkaars ervaringen. Jij bepaalt zelf wat het beste werkt voor jou, jouw gezin en jouw bedrijf.

Wil je deelnemen aan het programma Koers naar de toekomst?
Het eerste programma is voor lokale agrariërs in gemeente Leudal. Deze pilotgroep start in het voorjaar 2024. De locatie wordt nog bepaald, maar zal binnen de gemeente Leudal zijn.

Er zijn 5 groepsbijeenkomsten en 2 keukentafelgesprekken over een periode van 4 maanden. Zodra we meer weten over de deelnemers en hun bedrijfsvoering zullen hier concrete data voor gepland worden. Voorafgaand aan het programma zal een vrijblijvend intake-gesprek plaatsvinden, waaruit blijkt of dit programma past bij jouw vraagstelling.

Wil je meer informatie of aanmelden voor Koers naar de toekomst?

Neem vrijblijvend contact op met Irene Vervuurt. Zij vertelt je graag meer hierover.
Email:  Irene@rgoplus.nl
Mobiel: 06 5110 3573


Wie is Irene Vervuurt van Buro voor Resultaatgericht Ondernemen?

Ing. Irene Vervuurt is een ondernemer in hart en nieren met meer dan 30 jaar ervaring in het ondernemerschap; 20 jaar succesvol in een eigen MKB bedrijf en sinds 2014 ondersteunt ze andere ondernemers, sectoronafhankelijk, om hun toekomst resultaatgericht te realiseren. Hierbij is haar startpunt altijd de mens achter de ondernemer. Haar motto ‘succesvol ondernemen start bij jezelf’ is de leidraad die zij inzet als ze ondernemers meeneemt op de weg naar de keuzes voor hun (bedrijfs)-toekomst. Inmiddels heeft zij meer dan 150 ondernemers resultaatgerichter laten ondernemen. Met haar openheid, veelzijdigheid en ervaring gaat zij uitdagend te werk. Inspirerend en aanstekelijk!