Skip to main content


Bedrijven profiteren nu al van de Einstein Telescope

Onder de vlag van de Einstein Telescope is in maart van dit jaar het nieuwe project ET2SMEs van start gegaan. Dit Interreg project richt zich op bedrijven in de Euregio en aanpalende regio’s, zoals de regio Brainport Eindhoven, en slaat de brug met de lopende projecten en ontwikkelingen. Het project helpt bedrijven om, in samenwerking met kennis- en onderzoeksinstellingen, nieuwe producten, processen en technologieën te ontwikkelen die niet alleen relevant zijn voor de Einstein Telescope, maar ook voor andere uitdagende Europese en globale markten in de toekomst, zoals bijvoorbeeld automotive, aerospace en andere hightech-segmenten.

Het project ET2SMEs biedt onder meer de mogelijkheid tot:

  • Kennismaking met Euregionale R&D- en zakenpartners en uitbreiding van jouw netwerk;
  • Het leggen van geschikte contacten voor grensoverschrijdende innovatie en samenwerking;
  • Inzet van jouw technologische kennis en expertise om bij te dragen aan een nieuw platform waarmee je bedrijf internationale erkenning krijgt;
  • Het ontdekken van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met Euregionale MKB-partners en andere actoren, die direct ondersteund kunnen worden door innovatievouchers tot € 50.000;
  • Professionele ondersteuning bij de presentatie en marketing van jouw resultaten in industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling.

Namens Nederland is de Limburgse ontwikkelingsmaatschappij LIOF actief bij ET2SMEs betrokken, daarbij geflankeerd door associated partners Brainport Development, de ontwikkelingsmaatschappij voor de regio Brainport Eindhoven, en PhotonDelta, het Europees netwerk voor integrated photonics.

Vragen?

Heb je vragen over de Einstein Telescope en het project ET2SMEs, neem dan contact op met Keyport advieseur Loes Borger

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Loes Borger

Jouw adviseur voor: