Skip to main content

Mijn doel als business developer bij Keyport? Meerwaarde creëren voor alle betrokken partijen door ondernemers, overheid, onderwijs én projecten met elkaar te verbinden. Mijn ervaringen bij de diverse campussen en netwerken in Limburg zet ik in om verbindingen om te zetten tot gedeelde meerwaarde voor alle partijen.

Vanuit deze ambitie heb ik voor Gemeente Breda een ‘lean-and-mean’ ondernemers-netwerk opgericht met de focus op fysieke veiligheid, stond ik bij Brightlands ‘aan de wieg’ van de oprichting van het MKB Data Lab én heb ik voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten 18 landelijke netwerken opgericht ten behoeve van een nieuwe stelselwijziging.

Ik kijk naar concrete acties en kansen
Bij Keyport ben ik de ‘spin in het web’ tussen ondernemers, overheid en ondernemers. Ik vertaal complexe project- en overheidsinformatie naar concrete acties en mogelijkheden voor ondernemers. Voor overheid en onderwijs ben ik de verbinder van én naar ondernemers. Mijn persoonlijke interesses liggen bij ondernemerschap, innovatie, en arbeidsmarkt en personeel.

Afspraak maken?
In de afgelopen weken ben ik druk geweest met het inlezen van stukken en het verkennen van de organisatie. Nu ben ik klaar voor de volgende stap: afspraken maken en mogelijkheden te bespreken.

Dus heb jij interesse in een nadere kennismaking? Stuur mij een e-mail.

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Dyantha Muller

Jouw business developer voor: