Skip to main content


Foto:Business Roadmaps

Lilian Kelly won de #inspiratieprijs2021 van Het Oranje Kruis. De aanvragen voor EHBO-pop LeVi namen toe. Om haar ambitie te realiseren – LeVi beschikbaar stellen voor al het praktijkonderwijs – moest ze gaan opschalen. Van de keukentafel naar een meer grootschalig productieproces.

Eén telefoontje van Jean Paul Urlings van Business Roadmaps was voldoende: ”Ik las het artikel in de krant en wist dat ik kon helpen. Als je als ondernemer wil groeien, heb je een strategie nodig. Niet alleen voor jezelf, ook voor medewerkers en partijen waarmee je samenwerkt. Business Roadmaps helpt je om die strategie overzichtelijk op een paar A4 weer te geven. Zodat jij weet hoe je je ambitie gaat bereiken. En het voor iedereen duidelijk is waar je met je bedrijf heen wilt. “

Kies ook voor de juiste begeleiding bij groei. Nu met Keyport kortingsvoucher. In plaats van 2.000 euro betaal je slechts 1.000 euro. Neem contact op met Keyport adviseur Renske Cox voor meer informatie.

Aanpak

Je kunt het Business Roadmaps programma individueel of in een groep met 4 collega-ondernemers  doorlopen. De individuele- of groepsbijeenkomsten worden telkens afgewisseld met het uitwerken van de strategie op het online strategie platform van Business Roadmaps. De coach kijkt online mee en geeft feedback.

Als deelnemers kun je bovendien terecht op de online Business Roadmaps Implementation Academy. Daar spar je met collega-ondernemers en andere coaches over onderdelen van je strategie. Ook na deelname aan Business Roadmaps kun je op de online Academy terecht. Gratis! Om ondersteuning te krijgen bij de uitdagingen waar je tegenaan loopt bij het implementeren van je strategie.

Ter afsluiting van het programma krijg je de Business Roadmaps Strategie Canvas. Hier staat je strategie op één groot vel papier als een route samengevat. Dit canvas is als bureaulegger beschikbaar, zodat je je strategie constant in beeld hebt. 

Resultaat

Het levert meer efficiëntie in je bedrijfsvoering op, meer focus, meer rust én grip op de toekomst.

De specialisten van Business Roadmaps hebben een groot netwerk. Samen met jou bekijken we wat, en vooral wie, nodig is om jouw ambitie te bereiken. Of het nu gaat om inhoudelijk samenwerking, financiering of marketing en sales. We brengen je in contact en verbinden je met de juiste partijen.

Inschrijven

Doe mee en schrijf je in op www.businessroadmaps.biz of neem contact op met Jean-Paul Urlings via de gegevens op de Keyport projectpagina: Business Roadmaps

Ik ga je verder helpen

Wil je in een persoonlijk gesprek ontdekken wat Keyport voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.