Skip to main content

Beachclub Degreez (al enkele jaren de eventlocatie voor Keyport symposia) is voor de vierde keer op rij de beste eventlocatie van Nederland met een gemiddelde waardering van een 9.5! Jaarlijks wordt deze prijs vanuit platform Meeting Review uitgereikt onder evenementenlocaties in Nederland op basis van klantreviews.

Beachclub Degreez in Panheel is al geruime tijd een favoriete bestemming voor velen. Keer op keer levert Beachclub Degreez een onvergetelijke ervaring voor al haar bezoekers. Afgelopen jaar is de evenementenlocatie zelfs groter geworden door een overdekt terras, verbeterde faciliteiten en een groter terrein rondom de Beachclub. Het opent de deuren voor nog grotere events, waarbij de hoge waardering van de Beachclub onveranderd is gebleven.

De MeetingReview Award oftewel Nationale Meeting Award is een initiatief van CLC Vecta, Meeting Magazine, MeetingReview & YOIN. Deze organisaties reiken ieder jaar samen een jaarlijks onafhankelijke award uit aan locaties die zich onderscheiden in de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap. Om de winnaar te kunnen bepalen, worden de locaties beoordeeld op diverse punten, waaronder locatie, eten en drinken, zaal en boekingen. Gasten die een evenement hebben georganiseerd kunnen een review achterlaten op de website, waar een gemiddeld cijfer uitrolt. Beachclub Degreez is voor het vierde jaar op rij de winnaar in de categorie XL.

De evenementenlocatie ligt op slechts van 15 minuten rijden van Roermond en Weert en is hiermee een centraal gelegen locatie midden in Limburg, makkelijk bereikbaar ook voor gasten uit België en Duitsland. De locatie ligt aan het water van populair dagstrand Fun Beach Event & Leisurepark en heeft een unieke high-end beachclub uitstraling. Het hele jaar door staat Beachclub Degreez in het teken van besloten evenementen, meetings, bruiloften, borrels, bedrijfsevenementen en personeelsfeesten. Door de multifunctionele inzetbaarheid is de locatie zowel voor kleine als grote gezelschappen geschikt, met diverse indoor- en outdoor mogelijkheden. Vanaf 2023 is het door aanpassingen in de faciliteiten mogelijk om ook gezelschappen vanaf 1000 personen of meer te ontvangen in Beachclub Degreez.

De prijs is een bewijs van het harde werk en de toewijding van het hele team. Beachclub Degreez kijkt ernaar uit om ook in de toekomst de állerbeste beachclub-ervaring te kunnen blijven bieden aan haar gasten.