Projecten
Nieuws

(CIV) Maakindustrie

Maakindustrie
08-09-19 Ondernemers en onderwijs werken samen aan de uitdagingen in de Maakindustrie.

Ondernemers en onderwijs werken samen aan de uitdagingen in de Maakindustrie.

Wetenschap & Techniek Midden Limburg

Maakindustrie
15-01-19 Techniekprogramma voor kinderen én leerkrachten.

Techniekprogramma voor kinderen én leerkrachten.

Celci Milk Buddy

Maakindustrie
08-09-16 Celci Milk Buddy (de zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen) verder te ontwikkelen en in de markt te zetten met kennis uit de Keyport-regio.

Celci Milk Buddy (de zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen) verder te ontwikkelen en in de markt te zetten met kennis uit de Keyport-regio.

Versnellingstafels

Maakindustrie
15-06-15 De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

Onderwijsinfrastructuur Techniekketen Keyport 2020 en Noord-Limburg

Maakindustrie
16-01-14 Doel: het verhogen van de instroom binnen het technisch onderwijs in de regio Keyport en Noord-Limburg, gericht op het in stand houden van technisch onderwijs in de regio.

Doel: het verhogen van de instroom binnen het technisch onderwijs in de regio Keyport en Noord-Limburg, gericht op het in stand houden van technisch onderwijs in de regio.

MakeTech Platform Keyport

Maakindustrie
16-01-14 Platform van- en voor ondernemers in de maakindustrie.

Platform van- en voor ondernemers in de maakindustrie.

Techniekatelier Spark Tech Lab

Maakindustrie
01-09-13 Kinderen en techniek, de vonk springt over!

Kinderen en techniek, de vonk springt over!

Limburg Magnet

Maakindustrie
01-09-13 Afgerond • Het project Limburg Magnet heeft als doel het binden, boeien en gericht benutten van jong talent voor de Limburgse arbeidsmarkt...

Afgerond • Het project Limburg Magnet heeft als doel het binden, boeien en gericht benutten van jong talent voor de Limburgse arbeidsmarkt...

Lignine Valorisatie

Maakindustrie
01-04-13 Lignine is een potentiële toekomstige grondstof voor materialen. Doel: kennis ontwikkelen over het verwerken van lignine naar commercieel producten.

Lignine is een potentiële toekomstige grondstof voor materialen. Doel: kennis ontwikkelen over het verwerken van lignine naar commercieel producten.

Innovatiehuis MKB Keyport 2020

Maakindustrie
01-04-13 Doel: het versterken van het innovatievermogen van het MKB in de maakindustrie, logistiek, retail & leisure en agri in de regio.

Doel: het versterken van het innovatievermogen van het MKB in de maakindustrie, logistiek, retail & leisure en agri in de regio.

Recycling incontinentiemateriaal

Maakindustrie
01-04-13 De haalbaarheid van een businessplan toetsen welke uiteindelijk kan leiden tot een productieplant voor het recyclen van incontinentiemateriaal.

De haalbaarheid van een businessplan toetsen welke uiteindelijk kan leiden tot een productieplant voor het recyclen van incontinentiemateriaal.

Recycling drankenkartons

Maakindustrie
31-03-13 Het recyclen van drankenkartons in de Keyportregio ipv in het buitenland. Kostenbesparend, beter voor het milieue + een bijdrage aan de regionale economie.

Het recyclen van drankenkartons in de Keyportregio ipv in het buitenland. Kostenbesparend, beter voor het milieue + een bijdrage aan de regionale economie.

Onderzoek arbeidsmobiliteit Keyport 2020

Maakindustrie
11-02-13 Keyport 2020 onderzoekt welke kansen er zijn om op regionale schaal een bijdrage te leveren aan het oplossen van arbeidsmarktknelpunten.

Keyport 2020 onderzoekt welke kansen er zijn om op regionale schaal een bijdrage te leveren aan het oplossen van arbeidsmarktknelpunten.

Stage community voor de juiste match tussen bedrijfsleven en onderwijs

Maakindustrie
01-02-13 De ‘Stage Community’ is een virtueel loket voor vraag en aanbod van stages en afstudeeropdrachten.

De ‘Stage Community’ is een virtueel loket voor vraag en aanbod van stages en afstudeeropdrachten.

Warmtenet Keyport 2020 (pilot Roermond)

Maakindustrie
01-02-13 Op basis van een nulmeting zijn de kansen onderzocht voor de ontwikkeling van een warmtenet in Roermond.

Op basis van een nulmeting zijn de kansen onderzocht voor de ontwikkeling van een warmtenet in Roermond.

Onderzoek innovatiepotentieel regionale MKB regio Keyport 2020

Maakindustrie
01-02-13 Aanalyse: innovatiepotentieel bedrijven en bedrijvenclusters in Keyport en de kansen om aan te haken bij industriële waardeketens van Brainport 2020.

Aanalyse: innovatiepotentieel bedrijven en bedrijvenclusters in Keyport en de kansen om aan te haken bij industriële waardeketens van Brainport 2020.

Holland Expat Center South

Maakindustrie
01-01-13 Afgerond • Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Afgerond • Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu