Projecten
Nieuws

Fieldlab Robotics

Logistiek
02-07-19 Hét robotica expertisecentrum van de regio.

Hét robotica expertisecentrum van de regio.

Wetenschap & Techniek Midden Limburg

Logistiek
15-01-19 Techniekprogramma voor kinderen én leerkrachten.

Techniekprogramma voor kinderen én leerkrachten.

e-fulfilment Hub

Logistiek
08-09-16 De one-stop-shop voor webshoplogistiek.

De one-stop-shop voor webshoplogistiek.

Intermodale vervoersoplossing voor reststoffen

Logistiek
06-09-16 Het project behelst de ontwikkeling en introductie van een nieuw type ISO container, geschikt voor transport van reststromen.

Het project behelst de ontwikkeling en introductie van een nieuw type ISO container, geschikt voor transport van reststromen.

Versnellingstafels

Logistiek
15-06-15 De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

De versnellingstafels zorgen voor samenwerking met collega ondernemers en met behulp van een expert een idee uit te werken tot een business propositie.

Logistieke propositie Keyport 2020

Logistiek
01-02-13 Keyport 2020 wil zich primair onderscheiden op het gebied van bedrijfsproces gerelateerde logistiek. Dit vereist een duidelijke positionering...

Keyport 2020 wil zich primair onderscheiden op het gebied van bedrijfsproces gerelateerde logistiek. Dit vereist een duidelijke positionering...

Breedband voor Keyport 2020

Logistiek
01-02-13 Onderzoek naar de mogelijk om met meerdere belanghebbende partijen een gezamenlijk backbone-structuur in Midden-Limburg aan te leggen.

Onderzoek naar de mogelijk om met meerdere belanghebbende partijen een gezamenlijk backbone-structuur in Midden-Limburg aan te leggen.

Holland Expat Center South

Logistiek
01-01-13 Afgerond • Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Afgerond • Een fysiek expat center in Zuid-Nederland dat ervoor zorgt dat expats zich makkelijk en snel kunnen vestigen en zich welkom voelen.

Bekijk meer nieuws
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu