Projecten
Zomer Ondernemer

Zomer Ondernemer

20 mei 2018
Categorie: Ondernemerschap, Onderwijs

Ondernemerschap, Onderwijs

ZomerOndernemer444x318.jpg
     

Projectleider

Cleopatra Pavlovic O'bryan
Regiocoördinator
T. 0032 - 472 85 08 13 (ook whatsapp) 
E. keyport@zomerondernemer.nl


Website & socialmedia


Gerelateerd nieuws

 

Zomer Ondernemer


Projectstatus: in ontwikkeling

Aanleiding

Ondernemers zijn de motor van de economie. Stichting The New Entrepreneur ( TNE) richt zich op het aanmoedigen van ondernemerschap bij jongeren en het ontwikkelen van ondernemende vaardigheden bij jongeren buiten het onderwijscurriculum om.

Aanpak

In het project ZomerOndernemer bieden we jongeren uit de Keyport regio, in de leeftijdscategorie 15-23 jaar, de gelegenheid om kennis te maken met het ondernemerschap. Tijdens de zomervakantie starten de deelnemers hun eigen bedrijf. Ze krijgen professionele begeleiding, een verzekering en een klein startkapitaal. Het project wordt regionaal opgebouwd voor regionale jongeren en met regionale partners.

Programma

Na een intakegesprek waarin het ondernemersplan wordt doorgenomen en getoetst, volgen drie intensieve trainingsdagen. De deelnemers krijgen allerlei oefeningen en opdrachten die de ondernemersinzichten en vaardigheden aanwakkeren. In de weken erna zijn er telkens bijeenkomsten van een dagdeel met workshops van (lokale) partners, bedrijfsbezoeken en reflectiemomenten met de ondernemerscoaches.Resultaat


De ZomerOndernemer loopt al 10 jaar in verschillende regio’s.
Bekijk hier de resultaten
Bekijk de aftermovie van 2018


Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu