Projecten
Retail 4.0

Retail 4.0

2 juli 2019
Categorie: Leisure & retail

Leisure & Retail

Project_afbeelding444x318Retail4_0.jpg
     

Contact

Ton Hagelstein
M. 06-25010740
E. ton.hagelstein@keyport2020.nl

 

Retail 4.0


Projectstatus: nieuw

Aanleiding

  • Concurrerende regio’s zuigen steeds meer jonge mensen weg uit onze provincie wat leidt tot verlies aan omzet
  • Bedrijven en organisaties komen door het gebrek aan innovatie tot stilstand, mede door de veranderde online consumer economy waar ondernemers geen grip op krijgen
  • We schieten in een slachtofferrol: de overheid, de gemeente, de pandeigenaar is het schuld. We hebben niet op tijd leren samenwerken.
gif-animatie-kaartje-impact.gif  

Doel

We weten nu dat het menens is. Willen we ook in de toekomst voorop blijven lopen, is het belangrijk om nu te schakelen. De Ondernemers op micro-niveau in de retail gaan de allerzwaarste tijden tegemoet, zij moet snel innoveren en hun eigen attitude veranderen. Aanhaken of definitief afhaken? Retail 4.0 helpt met een positieve interventie: een transitietraject tot ondernemer 4.0   

Aanpak/programma

Ondernemen 4.0 leert ondernemers uit een bepaald gebied samen te werken met digitale marketingactiviteiten, deze slim te verspreiden en SAMEN een olievlek te creëren in een bepaald gebied. Woorden als platform-thinking, being influenced wordt ze niet enkel geleerd, maar ook samen toegepast gedurende een half jaar. Niet “marketing of things” maar “marketing of teams”, het internet en de echte wereld als perfecte symbiose.

Timing

  • Aanvang 1ste ronde (21 deelnemers): Januari 2020
  • Aanvraag 2de ronde (21 deelnemers): April 2020

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


 

Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu