Projecten
MKB 100

MKB 100

1 januari 2013
Categorie: Arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt

     

Contact

Luc Lebens
T. 06 - 42443704
E. luc@soapbox.nl


Gerelateerde projecten

 

MKB 100


Projectstatus: in uitvoering

MKB 100 is een imagocampagne welke op eigentijdse manier jongeren en starters op de arbeidsmarkt aanspreekt. De insteek van dit project is om te laten zien waar 100 vooruitstrevende, inspirerende MKB-bedrijven uit de sectoren maakindustrie, logistiek, agri, leisure & retail en zorg mee bezig zijn. Dit met als doel om jongeren en starters op de arbeidsmarkt op een verfrissende en verrassende wijze in contact te brengen met deze MKB-ondernemingen, opleidingen en carrièrekansen in de Keyport regio.

Voor wie?

MKB 100 bestaat uit enkele deelprojecten:

  • Online platform Brainport2020Career;
  • Verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg;

Deze (online) tool wordt ingezet door het MKB 100 project om jong (toekomstig) talent de prachtige verhalen achter de Limburgse MKB-bedrijven te laten zien.

Het MKB 100 project is het vervolg op het project Limburg Magnet met een specifieke focus op MKB-bedrijven in de Keyport 2020 regio. Het hoofddoel is te onderscheiden in twee subdoelen;

  • Enerzijds de Limburgse MKB-bedrijven aan een zo’n groot mogelijk publiek presenteren
  • Anderzijds heeft het project als doel om jongeren/starters en hun omgeving beter te informeren over baanperspectieven en carrièrekansen in het Limburgse MKB met als resultaat het binden, boeien en gericht benutten van talent

MKB 100 probeert dit te doen door jongeren al tijdens hun opleiding kennis te laten maken met interessante werkgevers. De organisatie van MKB-100 richt zich hierbij niet alleen op starters op de arbeidsmarkt maar ook op de ouders en studenten van onder anderen Gilde opleidingen, Fontys, Zuyd Hogeschool en de Universiteit Maastricht.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu