Projecten
Medishell

Medishell

1 januari 2013
Categorie: Innovatie, Zorg

Innovatie & Zorg

Project_Medishell.jpg
     

Contact

Mike van Rijswijk
M. 06 - 52378753

E.  mike@dutchwork.com


Gerelateerd nieuws

 

Medishell


Projectstatus: in uitvoering

Uitgangspunt van dit project is om een slim pillendoosje te ontwikkelen, Medishell. Verzorgers of mantelzorgers krijgen van het pillendoosje een melding wanneer de patiënt de medicatie niet op tijd inneemt. Dit geeft de patiënt meer zelfstandigheid én het ontzorgt mantelzorgers of verlaagt de werkdruk bij verzorgers.

Voor mensen die dagelijks medicijnen moeten innemen, is het van groot belang dat ze dit niet vergeten. Dit legt vaak ook (werk)druk op verzorgers of mantelzorgers, die dit moeten controleren. De impact van het niet op tijd innemen van medicatie heeft daarnaast ook gevolgen voor de patiënt. Door het oplossen van deze behoefte kunnen we hierdoor het aantal incidenten verminderen en zal er een efficiëntie slag gemaakt worden bij verzorgers of mantelzorgers.

Keyport 2020 ondersteund dit project omdat het aansluit op de themalijnen innovatie, ondernemerschap en arbeidsmarktoptimalisatie. Uit dit project moet een startup voortkomen welke een innovatief product maakt en bijdraagt aan de werkgelegenheid in de regio.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu