Projecten
Lerend Leven

Lerend Leven

14 januari 2019
Categorie: Arbeidsmarkt, Onderwijs

Onderwijs, Arbeidsmarkt

Project_lerendleven2018.jpg
     

Contact

Ton Hagelstein
M. 06-25010740
E. ton.hagelstein@keyport2020.nl

Projectleider

Renske Cox
Projectleider regio Helmond, Midden- en Noord Limburg
M: 06-57587920
E: renske.cox@keyport2020.nl

Peter Cox
Projectleider regio Brabant (Brainport)
M. 06-14136009
E. p.cox@brainportdevelopment.nl


Gerelateerd nieuws

Connected learning bijeenkomsten

 

Lerend Leven


Projectstatus: in uitvoering

De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Denk aan de toenemende automatisering en robotisering, langer doorwerken en de vraag naar nieuwe skills. Om bij te blijven moeten werknemers zich continu ontwikkelen. En werkgevers moeten snel inzicht krijgen op de veranderende werkzaamheden en het behoud van hun concurrentiepositie.

Lerend leven: vernieuwende aanpak

Brainport Development heeft het programma Lerend Leven ontwikkeld. Het behouden en aantrekken van gekwalificeerde arbeidskrachten staan centraal. Wegens succes in Brainport Eindhoven biedt Keyport de gevestigde bedrijven in de regio de mogelijkheid om kennis te maken met dit project dat kan helpen ‘Lerend Leven’ te implementeren in de eigen organisatie. Daarnaast biedt het project ondernemers de kans om aan te sluiten bij de kennis- en business netwerken in de Brainport regio.

Waarom meedoen?

Maak je organisatie en medewerkers klaar voor de uitdagingen van morgen. Denk aan: automatisering en robotisering van productieprocessen, hogere pensioenleeftijd, tekort aan personeel etc.

  • Kijk niet langer enkel naar een CV en diploma’s als het om medewerkers gaat, maar juist naar het potentieel dat zij hebben en wellicht nog niet laten zien. Wij bieden u een methodiek die hierbij kan helpen.
  • Neem deel aan Connected Learning bijeenkomsten rondom specifieke thema’s en vraagstukken van u en uw collega-ondernemers. Door van elkaar te leren krijg je praktische inzichten welke innovaties voor u relevant zijn en hoe u hier efficiënt op in kunt spelen. Denk aan thema’s als Lean, het exo-skelet, Cervitization, Internet of Things, Automatisering, Digitalisering, Duurzame inzetbaarheid, de energietransitie en meer.

Meer weten of aanmelden?

  • Neem dan contact op met Renske Cox (Projectleider regio Helmond, Midden- en Noord Limburg)
  • Volg de Keynote nieuwsbrief voor al het nieuws over de connected learning bijeenkomsten van Lerend Leven.
  • Kijk op: lerendleven.nu

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


 

Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu