Projecten
Celci Milk Buddy

Celci Milk Buddy

8 september 2016
Categorie: Innovatie, Maakindustrie

Maakindustrie, Innovatie

Project_Celci-milkbuddy.jpg
     

Contact

Mark Litjens
Celci B.V.
M. 06 - 525 93 224
E. mark.litjens@mark-global.com

 

Celci Milk Buddy


Projectstatus: in ontwikkeling

Het project Milk buddy is gepresenteerd tijdens de vorige ronde van de Limburgse Versnellingstafels en is nu toe aan de volgende fase. De Milk Buddy is een zelf verwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen. Verschillende Keyport ondernemers hebben bij de Limburgse Versnellingstafels een bijdrage geleverd aan dit project en gezamenlijk gaan zij nu onderzoeken of er een business case gebouwd kan worden rondom deze innovatieve babymelkfles. Doelstellingen van dit project zijn:

  1. Een succesvolle marktintroductie te bewerkstelligen (marketing propositie) 

  2. De juiste route te bepalen voor marktintroductie en benadering van mogelijke kanaal en samenwerkingspartners 

  3. Een opstap te maken naar een succesvolle onderneming middels een zorgvuldig uitgewerkt businessplan 

  4. Financiers aan te trekken voor verdere ontwikkeling van meerdere producten gebaseerd op dezelfde basistechnologie (generatie) 

  5. Patent onderzoek en vastlegging 


Partners, voor ontwikkeling -en prototyping onderzoek, marktonderzoek, marketing ontwikkeling en eventueel producenten zullen uit de Keyport regio komen, waardoor dit initiatief zal bijdragen niet alleen aan de ontwikkeling van een nieuwe onderneming, maar ook aan de groei van regionale partners qua werkgelegenheid en inkomsten. Hiernaast zal de innovatieve techniek die ten grondslag ligt aan het verwarmen van dit product nader onderzocht worden op meerdere toepassingen. Hiervoor kan een samenwerking met lokale onderwijs- en onderzoeksinstellingen gezocht worden.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu