Projecten
Business Roadmaps

Business Roadmaps

20 mei 2019
Categorie: Innovatie, Ondernemerschap

Ondernemerschap, Innovatie

Project_businessroadmaps.jpg
     

Doe mee!

Business Roadmaps helpt ondernemers, met financiële Keyport steun, aan een duidelijke koers voor een succesvolle toekomst.

  • Je strategie in 3 schema's op een paar A4
  • Overzichtelijk en dus overdraagbaar aan iedereen die het moet weten
  • In 5 maanden op efficiënte manier met je strategie aan de slag
  • Slechts € 1000,00 excl. BTW voor intensieve begeleiding en online tools
  • Je houdt levenslang toegang tot onze tools

Inschrijven

Doe mee en schrijf je in op www.businessroadmaps.nl of neem contact op met Jean-Paul Urlings.


Contact

Jean-Paul Urlings
T. 06 - 82009974
E. jpu@bizzdom.biz
I. www.businessroadmaps.nl

 

Business Roadmaps


Projectstatus: in uitvoering

Als ondernemer heb je een strategie nodig. Niet alleen voor jezelf, ook voor medewerkers en partijen waarmee je samenwerkt. Business Roadmaps helpt je om die strategie overzichtelijk op een paar A4 weer te geven. Zodat jij weet hoe je je ambitie gaat bereiken. En het voor iedereen duidelijk is waar je met je bedrijf heen wilt. Alle neuzen dezelfde kant op om jouw ambitie te bereiken!

Aanpak

In een groep van 5 ondernemers, onder begeleiding van een specialist, werk je drie stappen uit tot een overzichtelijke strategie op een paar A4. Tussen de maandelijkse groepsbijeenkomsten door krijg je iedere maand een 1-op-1 bijeenkomst, waarin we écht de diepte in gaan. Daarbij krijg je toegang tot een online platform, waarop je de drie stappen uitwerkt. Ondertussen kijkt de specialist met je mee.

Resultaat

Het tastbare resultaat is een overzichtelijke weergave van je strategie op een paar A4. Het levert meer efficiëntie in je bedrijfsvoering op, meer focus, meer rust én grip op de toekomst.

De specialisten van Business Roadmaps hebben een groot netwerk. Samen met jou bekijken we wat, en vooral wie, nodig is om jouw ambitie te bereiken. Of het nu gaat om inhoudelijk samenwerking, financiering of marketing en sales. We brengen je in contact en verbinden je met de juiste partijen.

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu