Projecten
Arbeidsmarkinzicht

Arbeidsmarkinzicht

7 september 2016
Categorie: Arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt

Project_arbeidsmarktdashboard.jpg
     

Contact

Ronald van de Boom
M. 06 - 51054079
E. boom@arenaconsulting.nl


Gerelateerd nieuws

 

Arbeidsmarktdashboard


Projectstatus: in uitvoering

Een balans tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt is onmisbaar voor een goed ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Vandaar dat acht partijen in Brabant en Limburg in 2015 hun krachten bundelden om meer inzicht te krijgen in ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zo kan er sneller en beter worden gereageerd vanuit overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen!

Het arbeidsmarktdashboard is geschikt voor alle partijen op de arbeidsmarkt: werkzoekenden, werkgevers, overheden en onderwijsinstellingen. In het dashboard worden allerlei gegevens over de arbeidsmarkt verzameld, geanalyseerd en gepresenteerd op een overzichtelijke, inzichtrijke manier. De informatie is gratis, altijd actueel en op maat aan te passen aan ieders behoefte.

Overheid

Het dashboard maakt op basis van heel veel beschikbare en gevalideerde arbeidsmarktinformatie analyses en zorgt voor inzicht.

Werkzoekenden

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan maar weet je niet waar je kansen liggen? Het arbeidsmarktdashboard geeft inzicht in jouw toekomstmogelijkheden.

Werkgevers

In welke regio kan ik mijn wervingscampagne uitvoeren, waar zit het talent wat ik zoek, welke competenties passen bij de vacatures binnen mijn bedrijf?

Het arbeidsmarktdashboard geeft inzicht in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Bekijk heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk trends en werkgelegenheid in jouw regio of provincie door een gratis account aan te maken. www.arbeidsmarktdashboard.nl

Begin bij Keyport 2020

Keyport 2020 heeft toegang tot de mensen en de middelen die ideeën verder kunnen brengen. Geef je project vleugels en neem contact op met Keyport 2020.

Icoon-geefjeprojectvleugels.pngJouw project in 4 stappen


Terug
Stichting Keyport 2020, Postbus 950, 6000 AZ Weert
Menu